RASKRINKANI MILIONI DRAGANE MIRKOVIĆ! Obelodanjeno na koji NAČIN je stigla do ENORMNOG BOGATSTVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2022

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković sa procenjenim bogatstvom spada u jedne od bogatijih javnih ličnosti.

RASKRINKANI MILIONI DRAGANE MIRKOVIĆ! Obelodanjeno na koji NAČIN je stigla do ENORMNOG BOGATSTVA! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Život Dragane Mirković, kako privatni tako i poslovni, privlači veliku pažnju javnosti oduvek. S obzirom na to da je udata za jednog od najuspešnijih biznismena, Tonija Bijelića, uvek se spekulisalo o novcu koji se vrti na njihovim bankovnim računima. Međutim, milionima koje poseduju, umnogome je privredila i sama pevačica.

 

 

Dragana je svoju karijeru započela osamdesetih godina i preko 20 albuma, koji joj predstavljaju osnovni izvor prihoda. Iako je prodaja CD-ova opala s porastom popularnosti Jutjuba i interneta, pevačica i dan danas prodaje veliki broj diskova, a na Jutjubu je premašila broj od 100.000 pratilaca. Dragana dodantu dobit dobija od spotova i snimaka koncerata koji privlače velike reklamne kuće.

 

 

Međutim, iako joj pevanje donosi velike prihode, najznačajniji su izvori koje ima od zajedničkih poslova koje ima sa suprugom Tonijem, prvenstveno televizija ''DM SAT''. Naime, 2005. godine u Požarevcu, Dragana i Toni su osnovali kablovsku i satelitsku televiziju, koja je uspeh doživela velikom brzinom i ubrzo se našla na listi najgledanijih kanala.

 

 

Kako sajt ''Net Worth Celebrities'' procenjuje, Draganina vrednost bogatstva iznosi 100 miliona dolara, a enormnu zaradu joj donosi firma za prodaju luksuznih automobila ''Majbah''. Među mušterijama je veliki broj njenih kolega, a pre nekoliko godina svoj "primerak" automobila kupili su Lepa Brena i Slobodan Živojinović i to za 150.000 eura.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković procenjeno bogatstvo

Kako sa Tonijem ima ćerku Manuelu i sina Marka, Bijelić je celokupnu imovinu prepisao na suprugu, Draganu, te se u njenom vlasništvu nalazi i vila u Beču, ukrašena Svarovskim kristalima, kao i dvorac nadomak Beča.

 

 

Kako je već uvrštena u prebogate javne ličnosti sa procenjenih 100 miliona dolara, pitanje je da li će sa novim presekom bogatstva, pevačica premašiti ovu sumu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Miki

05.02.2022 08:39

Potekla iz Kasidola pa se dobro udala.

Odgovori 35 65
Marko

05.02.2022 13:42

@Miki - Pa šta ako je iz Kasidola. Makar se nije slikala u gaćama kao pojedine. Veliki pozdrav za Draganu.

Odgovori 131 12
Ccc

05.02.2022 15:19

Cuj raskrinkani! Pa nije ukrala pare...

Odgovori 87 8
Maky

05.02.2022 15:40

@Ccc - Dzaba novac kada je zaboravis na Srbiju gde je pomoc srbima kada su bile poplave gde je pomoc za respiratore Koji su oboleli od korone udarila Slava u glavu

Odgovori 39 58