OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Hrvati komentarišu Novakov KOMPLEKS!

Autor:

Sport

05.02.2022

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniski dubl i najbolji dubl sveta, Mate Pavić i Nikola Mektić iskazali su veliko poštovanje prema najboljem teniseru sveta.

OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Hrvati komentarišu Novakov KOMPLEKS!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/AP, Pixabay

Novak Đoković

Hrvati su odali priznanje Novaku na teniskom kompleksu koji je izgradio na Dorćolu, ali su sse prisetili i intervjua koji su davali na Vimbldonu, kada im je najbolji teniser sveta "upao u kadar":

– Jako je sve dobro organizovano. Mislim, to je nešto što bi bilo normalno kod nas, a nije. Taj intervju je bio super, volimo mnogo Noleta. Mislim da ne bi bilo isto da smo mi njemu uleteli u intervju. Drago mi je zbog toga. Tada je bilo neko obećanje. Zbližavamo se i to je sjajno – rekao je Mektić u podkastu Wish&Go.

 

 

Hrvati su otkrili da su uz Novakovu organizaciju PTPA i da nemaju dobro mišljenje o ATP.

– Apsolutno smo sa Novakom. Mnogo manje znam nego Novak. Jednostavno ATP je organizacija koja je marioneta velikih korporacija. Promovišu samo top igrače. Sumnjam da će se promeniti. Uvek sam iza Novaka, iza svakog ko želi da napravi neku promenu - zaključili su hrvatski teniseri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading