ODMAH NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Evo šta je Novak uradio!

Autor:

Sport

03.02.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nastavio je sa pripremama za nastavak sezone, odnosno turnir u Dubaiju koji je na programu u drugoj polovini februara.

ODMAH NAKON SASTANKA SA VUČIĆEM: Evo šta je Novak uradio!

Foto: ST/D. KADIĆ

Nakon prijema kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Novak Đoković je odradio trening u svom teniskom centru.

 

 

Zanimljivo da su mu sparing partneri bili najbolji svetski dubl igrači, Hrvati Nikola Mektić i Mate Pavić, koji trenutno borave u srpskoj prestonici.

Poznato je da su oni inače veliki prijatelji, i da često pred velike turnire treniraju zajedno, tako da ova slika uopšte ne treba da nas čudi.

Novak turnir u Dubaiju započinje 21. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Tijana

04.02.2022 04:34

Posle ovoga nisam vise njegov fan i ne zanima me gde je otisao i sta radi, i da li ce se VAKCINISATI ili nece i hoce li oboriti jos neki rekord! Ovo je kraj sto se mene tice!

Odgovori 2 12
rusenta@mts.rs

04.02.2022 10:54

Iz imena se ne daju naslutiti vaše godine. Ali, u svakom slučaju želim vam skrenuti pažnju, ako je to ikako moguće, na ono što činite sebi. Novak je javna ličnost i čini, što čini sebi na zadovoljstvo a vama na jed. Persona koja u sebi stvara negaciju, samo sebi čini štetu, to je rđa za organizam. Čuvajte zdravlje.