IZ SRCA ŽELIM DA UBIJEM ŽENU I ĆERKU: Uznemirujuće uključenje u živom programu muškarca iz Kraljeva! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.02.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji se predstavio kao Miša iz Kraljeva uključio se ovog popodneva uživo u program Happy televizije u kojem je na temu nasilja u porodici izjavio da je imao nameru da ubije ženu i ćerku i da potom ode u policiju i kaže im "Evo vam sad nasilje".

IZ SRCA ŽELIM DA UBIJEM ŽENU I ĆERKU: Uznemirujuće uključenje u živom programu muškarca iz Kraljeva! (VIDEO)

Foto: Printscreen/HappyTV

- Ubio bih ženu, a rađe bih dete ubio.... Iz srca bih želeo to da uradim i ozbiljno razmišljam o tome... Ako bih ženu ubio, ćerka bi jedva dočekala da proda stan tako da bih najrađe obe ubio - rekao je muškarac s druge strane telefonske žice koji tvrdi da su ga žena i ćerka, kako je rekao, izbacile iz rođenog stana koji je on lično dobio.

- Nikad ih u životu nisam udario, ja sam spavao kad je došla policija - rekao je i dodao da su ga prijavile za nasilje u porodici. On je u TV programu uživo rekao svoje puno ime i prezime i dodao da je molio da ga prime u starački dom jer posle, kako kaže, izbacivanja iz stana nije mogao sebi da plati sobu.

- Nemaju ni dana staža ni jedna ni druga, izbacile su me iz stana... - rekao je na opšte zgražavanje učesnika emisije.

- Molio sam se da umre na porođaju, ali ne može da ima decu... Ne da onaj odozgo da se skotovi razmnožavaju - rekao je muškarac, koji se telefonski uključio u program, na opšte zaprepašćenje gostiju u studiju među kojima je bila i doktorka prava koja je rekla da je ovo pretnja ubistvom na koju treba da reaguju nadležni jer je izrečena javno.

Na pitanje iz studija da li je normalno da celu porodicu ubije zbog stana, on je rekao da nije zbog stana nego zbog nepravde.

Na mrežama se već pojavio snimak šokantnog uključenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading