NE DAJU MU NI SA VAKCINOM: Novaku se PREVRĆE ŽELUDAC - evropska država uvela ŠOK ZABRANU!

Autor:

Sport

03.02.2022

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko deportacije Novaka Đokovića iz Australije bacila je svetlo na temu profesionalnih sportista i vakcinacije, a novo poglavlje ispisano je u Italiji. Naime, plejmejkeru Budućnosti Džastinu Kobsu nije dozvoljeno da avionom doputuje na Apenine zajedno sa saigračima, jer je vakcinisan ruskim cepivom.

NE DAJU MU NI SA VAKCINOM: Novaku se PREVRĆE ŽELUDAC - evropska država uvela ŠOK ZABRANU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Amerikanac sa crnogorskim pasošem je primio vakcinu "Sputnjik V", koja nije priznata, pa je na duel Evrokupa u Bolonji doputovao iz Ljubljane, gde se najpre testirao.

Kobsovim mukama nije bilo kraja ni po završetku utakmice, budući da mu je zabranjeno da deli svlačionicu sa ostalim igračima Podgoričana. Nakon što je na parketu proveo 25 minuta, iskusni organizator igre se spakovao i krenuo put Podgorice, kako mu ne bi isteklo važenje antigenskog testa koji je uradio u prestonici Slovenije.

Republika

Foto: Starsport

Kobsovi problemi

Podsetimo da je Budućnost izvojevala veliku pobedu nad Virtusom rezultatom 68:62, a Kobs je upisao učinak od osam poena. Očigledno je da politika ne popušta, pa se korona haos nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Aco

04.02.2022 03:05

Zar to nije cisti sovinizam.

bogdan

04.02.2022 07:07

I kakve ovo veze ima sa Novakom?Sramota što pišete gluposti.