SNEŽANA BORJAN OCRNILA MUŽA! Otkrila ŠOKANTNE detalje: ČUPALA SAM KOSU SA GLAVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Borjan otkrila je nepoznate detalje sa venčanja sa golmanom Milanom Borjanom.

SNEŽANA BORJAN OCRNILA MUŽA! Otkrila ŠOKANTNE detalje: ČUPALA SAM KOSU SA GLAVE! (FOTO)

Foto: Starsport

Milan i Snežana Borjan

Supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana Borjan, izaziva veliku pažnju javnosti, naročito svojim objavama na društvenoj mreži Instagram. Ona je sada objavila fotografiju ispod koje opisala kako ju je Borjan rasplakao na dan venčanja i otkrila ko joj je u tim trenucima pomogao.

 

 

- Moram da napišem jednu anegdotu o mom najboljem prijatelju. Na dan moje svadbe ulazim u hotel, par sati pred venčanje, a moj iskreni muž me pogleda i kaže "frizura i šminka su ti užasne, izgledaš kao neka baba". Da, verovali ili ne, to mi govori na dan svadbe, tri sata pred venčanje. Za pet minuta crnilo od šminke mi se slivalo niz celo moje lice od suza, a punđu sam počupala. Ovaj čovek je uspeo da me smiri, našminka prelepo i od tih počupanih ekstenzija napravi predivne lokne. Kako je u tom ludilu i stresu to uspeo ne znam, a mislim da ne zna ni on i sada posle šest godina. Pa zamislite koliko ga volim - stoji u objavi Snežane Borjan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading