MIROSLAV ILIĆ KRIVIČNO GONI MIRJANU ANTONOVIĆ! Pevačevoj bivšoj LJUBAVNICI preti do GODINU DANA ZATVORA!

Autor:

Zabava

03.02.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović, a za delo za koje je tereti predviđena je novčana ili kazna zatvora do godinu dana.

MIROSLAV ILIĆ KRIVIČNO GONI MIRJANU ANTONOVIĆ! Pevačevoj bivšoj LJUBAVNICI preti do GODINU DANA ZATVORA!

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Pevač Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović zbog povrede tajnosti postupka. Naime, Mirjana je navodno odala pojedinosti sudskog procesa sa pevačem, a sada joj preti novčana ili kazna zatvora do godinu dana, prenosi Kurir.

Republika

Foto: E-Stock

Miroslav Ilić podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović

Advokat Vilijam Paspalovski, koji zastupa Mirjanu Antonović potvrdio je navode da je protiv nje podneta krivična prijava.

- Istina je da je protiv mog klijenta podneta krivična prijava, nažalost ne znam detalje. Ono što je sigurno jeste da je optužena za krivično delo povreda tajnosti postupka. Za to je predviđena novčana ili kazna do godinu dana zatvora. Delo koje se njoj stavlja na teret spada u grupu krivičnih dela sa relativno malom društvenom opasnošću. Mi ne znamo ni mesto ni vreme kada je to delo izvršeno, to će sve biti saopšteno kada Mirjana bude došla na saslušanje - rekao je Vilijam i dodao da će Antonovićeva biti saslušana prvom prilikom kada bude došla u Beograd:

Republika

Foto: E-Stock

Mirjana Antonović biće saslušana prvom prilikom kada dođe u Srbiju

- Mirjana će doći prvom prilikom, kada se vremenske neprilike smanje i bude postojala mogućnost njenog dolaska u Srbiju. U ovim predmetima javnost nije isključena, ali ja za sada ne znam ništa više od ovoga što sam vam rekao.

Kako je nedavno održano ročište u vezi sa postupkom dokazivanja očinstva, koji se vodi protiv Miroslava Ilića, Paspaloski je ukratko prokomentarisao dešavanja na istom:

- Ne smem da iznosim detalje tog suđenja. Kao Devinov advokat mogu da kažem da sam zadovoljan ishodom poslednjeg suđenja. Svi svedoci su saslušani, čeka se da se još neki dokumenti prevedu i budu dostavljeni sudu. Vrlo je moguće da će na sledećem zakazanom ročištu biti izrečena presuda - zaključio je advokat Vilijam Paspalovski.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pierre

03.02.2022 21:03

Umesto da bude covek u pravom smislu reci , ponasa se kao zadnji bednik . Ili ga je strah od zene da prizna .U svakom slucaju jadno !

Odgovori 11 4
Vesna

03.02.2022 21:56

On je jedan obican smrad

Odgovori 13 2