SVAĐA ILI MIRENJE? Sada je sve jasno - Novak u epicentru najnovijih dešavanja!

Autor:

Sport

04.02.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković proveo je divan dan na Adi Ciganliji gde je obradovao svoje mnogobrojne fanove - "udarivši" nekoliko selfija sa njima.

SVAĐA ILI MIRENJE? Sada je sve jasno - Novak u epicentru najnovijih dešavanja!

Foto: Starsport

Dijana, Novak i Jelena Đoković

Bogdan Obradović je upravo danas objavio sliku Novaka Đokovića sa Ade Ciganlije, što je dovoljan pokazatelj da su ratne sekire između Bogdana i Noleta verovatno zakopane.

Obradović je nedavno pričao da nije baš u najboljim odnosima sa Đokovićem i da se dugo nije čuo sa njim:

Republika

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Bogdan Obradović

– U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu. Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: “Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno…” Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape… Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega – rekao je Obradović za “Sportlight”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading