SASUO IM SVE U LICE OKO NOVAKA! Obradović ZAPUŠIO USTA Australijancima u jutarnjem programu UŽIVO! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.01.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijska javnost već danima vrši snažnu propagandu protiv najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, koga optužuju za falsifikovanje dokumentacije prilikom aplikacije za vizu, a snažnu podršku Noletu pružio je bivši selektor naše Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović.

SASUO IM SVE U LICE OKO NOVAKA! Obradović ZAPUŠIO USTA Australijancima u jutarnjem programu UŽIVO! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Bogdan Obradović

Obradović je uživo uključen u Jutarnji program na jednoj tamošnjoj TV stanici, a tom prilikom se potrudio da razbije predrasude o Novaku.

To je ljudska greška. Normalno, Novak je ljudsko biće i moguće da čak on nije ni popunjavao formulare, već da su ljudi koji su to radili za njega pogrešili. Novak je i pored toga rekao da je on pogrešio, svakome može da se desi. Znate da svu tu papirologiju, pogotovo u slučaju vize, niko ne čita uz previše fokusa jer čovek samo želi da uđe u zemlju i radi posao koji treba, u slučaju Đokovića da igra Australijan opena. On je bio fokusiran na pobedu, da osvoji Australijan open, a ne da se bavi vizom - podvukao je Obradović.

 

 

U međuvremenu, održan je žreb za popularni "Ozi Open", dok je konačna odluka o Đokovićevom statusu još jednom prolongirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading