MINISTAR ZADUŽEN ZA NOVAKA NE ZNA ŠTA DA RADI! Drama dostiže vrhunac: Đokovića zavlače iz dana u dan!

Autor: Republika

Sport

13.01.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Aleks Houk, koji treba da preseče da li će deportovati Novaka Đokovića, još nije doneo konačnu odluku! A kad će i da li će uopšte, ne zna se...

MINISTAR ZADUŽEN ZA NOVAKA NE ZNA ŠTA DA RADI! Drama dostiže vrhunac: Đokovića zavlače iz dana u dan!

Foto: Profimedia/Printscreen

Aleks Houk i Novak Đoković

Drama oko deportacije Novaka Đokovića se nastavlja! Danima traje „zavlačenje“ srpskog tenisera, a mediji u Australiji svakodnevno dan počinju sa vešću „Ministar odložio odluku o Novaku“.

Tako je bilo i ovog jutra, za kada je bila najavljena definitivna odluka i to, prema najavama, loša za Novaka. Da će tako i biti, naslutilo se kada je odložen početak žreba za Australijan open, jer se očekivalo da Đoković bude izbačen, pa da se žreb onda održi.

Međutim, na konferenciji premijera Skota Morisona, nije se desilo ništa epohalno, samo je rekao da ministar Houk i dalje „vaga“.

Sada australijski „The Age“ prenosi, pozivajući se na izvor iz federalnih vlasti, da je ministar Houk ponovo odložio odluku!

 

 

On ima dve opcije po kom osnovu bi teoretski mogao da ukine Đokovićevu vizu, ali iz Australije kao da stižu glasovi da ni sam Houk nije siguran šta je pametno učiniti u ovom trenutku.

Problem za tamošnje vlasti je što I kada bi Houk doneo odluku o deportaciji, Novak bi imao pravo na žalbu, pa bi ponovo sud donosio konačnu odluku. A taj sud je Srbina jednom već oslobodio, pa se tamošnje vlasti plaše da bi novi poraz na sudu mogao da zada veliki udarac, pored sramote koja je zagarantovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jegux

13.01.2022 12:12

"O mali panj se kola prevrću" hahahahaha