PORODICA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ SE RASPALA! Pevačica nikad nije PREBOLELA jednu stvar: NE POSTOJI NIŠTA TEŽE!

Autor:

Zabava

05.02.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović kao mlada se suočila sa razvodom roditelja, a tu traumu nikada nije prebolela.

PORODICA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ SE RASPALA! Pevačica nikad nije PREBOLELA jednu stvar: NE POSTOJI NIŠTA TEŽE!

Foto: printscreen/instagram

Pevačica Aleksandra Prijović ne krije da joj je i dan danas najbolnija tema, tema roditelja koji su se razveli kada je ona bila još tinejdžerka. Nedeljko i Borka Mihajlović su odlučili da stave tačku na svoj brak davnih godina, a Aleksandra ne krije da je to rana koja nikada nije zacelila i bol koji nikada ne prolazi.

- Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu. Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je Prijovićka svojevremeno za „Blic“ .

 

 

- Moja majka je radila i pevala, odlazila je daleko od kuće na tezge. Međutim, kako nije želela da ostanem sama, svaki put se vraćala koliko god kilometara da je bio udaljen njen nastup od Belog Manastira. Vraćala se kući umorna kako bi bila sa mnom i to je nešto što sada mnogo cenim. Ponosna sam na svoje roditelje, koji su mi pružili sve u životu iako su bili razvedeni. Teško mi je i sada što njih dvoje nisu mogli zajedno da opstanu - zaključila je pevačica jednom prilikom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading