CECINA ĆERKA ZAGLAVLJENA U DUBAIJU: Anastasiju poterao maler, morala odmah da se oglasi, stigle je NESREĆNE OKOLNOSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.02.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija oglasila se odmah na Instagramu, nakon što je otkriveno da je zaglavljena u Dubaiju.

CECINA ĆERKA ZAGLAVLJENA U DUBAIJU: Anastasiju poterao maler, morala odmah da se oglasi, stigle je NESREĆNE OKOLNOSTI! (FOTO)

Foto: Republika/Dušan Lukić

Mlade pevačica i ćerka Cece Ražnatović, Anastasija otišla je sa drugaricom na zasluženi odmor u Dubaiji, gde se provodila i uživala u svim blagodatima koje Bliski istok pruža. Međutim, kada je došlo vreme za povratak u Srbiju, Ražnatovićevoj se desio peh, te je ostala zaglavljena u Dubaiju.

 

 

Odmah potom se Anastasija oglasilana Instagram storiju i objasnija svojim pratiocima šta joj se desilo i zbog čega je ostala zaglavljena u Dubaiju. 

 

 

- Propušten let zbog spleta nesrećnih okolnsoti. Čekanje 10 sati do sledećeg. Ovaj tero merku me sabija. Platile nove karte, dodatnu kilažu za kofere, ličimo na čergare plus dva sata spavale i od pet jutros na nosama - napisala je Anastasija.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jota

04.02.2022 15:13

Ja sam dao krmaci, a ti podaj keru.