SRPSKA PEVAČICA PREVARILA MUŽA SA NJEGOVIM PRIJATELJEM? Elektra Elit progovorila o RAZVODU, a ovaj BAJA je kriv za sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elektra Elit progovorila je o odnosu sa bivšim suprugom Nenadom, a sada se spekuliše da je njegov prijatelj za sve kriv!

SRPSKA PEVAČICA PREVARILA MUŽA SA NJEGOVIM PRIJATELJEM? Elektra Elit progovorila o RAZVODU, a ovaj BAJA je kriv za sve! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Transsrodna pevačica Elektra Elit napravila je opštu pometnju na domaćoj javnoj sceni nakon što je otkrila da se udala za zgodnog manekena Nenada. Međutim, njihov brak nije dugo trajao, svega nekoliko meseci, te je pevačica donela šok odluku da stavi tačku i razvede se od Nenada. Odmah potom spakovala je kofere i pobegla iz Srbije, zbog čega su svi ostali začuđeni, jer nikome nisu polagali račune. 

 

 

Dugo se nije nigde oglašavala, kao da je potpuno isparila, a onda je odlučila da se vrati u velikom stilu. Naime, Elektra je izbacila novu pesmu ,,Trka frka", u kojoj je poslala svima jasnu, ali skrivenu poruku. U delu pesme u kom izgovara ,,Malo nema me, plače nacija" govori o njenom razvodu sa Nenadom i dešavanjima koja su se desila nakon što je pobegla iz Srbije. 

 

 

Međutim, kako se šuška, Elektra je posle razvoda pobegla iz zemlje, ali i nastavila kontakt baš sa “četnikom manekenom”. On se pojavljuje kao maneken u njenom novom spotu, a kako je rečeno od izvora bliskog pevačici, oni ne prestaju da se čuju, gledaju, imaju ista interesovanja, a na snimanju spota su letele i varnice.

 

 

Elektra je odlučila da se ne oglašava po pitanju ovog skandala, bar za sada, jer nakon nesrećnog braka, ljubavni život je odlučila da stavi pod katanac. Priča se da između manekena iz spota i pevačice ima nešto više od običnog prijateljstva, a ostaje nam da vidimo šta je tu zapravo istina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading