SRPSKOJ GLUMICI PREMINULA MAJKA: Vest saznala na snimanju, sakrila JEZIVU BOLEST roditelja! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska glumica saznala je za majčinu smrt na snimanju serije, a od producenata je namerno sakrila njenu bolest.

SRPSKOJ GLUMICI PREMINULA MAJKA: Vest saznala na snimanju, sakrila JEZIVU BOLEST roditelja! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Glumica Aleksandra Janković, koju je publika zavolela u njenom ostvarenju u ulozi Vesne u seriji ,,Azbuka našeg života". Ono što malo ko zna jeste da je glumica doživela veliku neprijatnost kada je na setu za snimanje saznala da joj je majka iznenada preminula. Iako se trudila da to sakrije od svih, glumica se sve vreme plašila da će majčina bolest da je zauvek uzme, što se i desilo. 

 

 

Tokom nastajanja pomenute serije, dok je glumica bila na setu, javljeno joj je da njene majke više nema.

- Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - ispričala je Aleksandra za "TV reviju".

 

 

Takođe, Aleksandra je otkrila da je sve vreme pokušala da sakrije od produkcije činjenicu da joj je majka bolesna, kako ne bi remetila snimanje serije, te i da kada je dobila tužne vesti o smrti majke, nije želela prekine rad na projektu.

 

 

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim.aut.), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - rekla je glumica, prenose domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading