CECIN BOGDAN MORA DA SE OGLASI NAKON SKANDALA SA DRUGOM DEVOJKOM: Srejović otkrio u kakvom je odnosu sa lepoticom! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.02.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Srejović oglasio se na Instagram profilu povodom pisanja u medijima da je našao novu devojku dok je njegova voljena partnerka Ceca Ražnatović bila na Maldivima.

CECIN BOGDAN MORA DA SE OGLASI NAKON SKANDALA SA DRUGOM DEVOJKOM: Srejović otkrio u kakvom je odnosu sa lepoticom! (FOTO)

Foto: instagram.com

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović

Nakon što je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović otišla na odmor na Maldive, po medijima se spekulisalo o Bogdanu Srejoviću, njenom emotivnom partneru, koji je u javnosti uhvaćen sa drugom misterioznom devojkom. Ceca se o tome nije oglašavala, jer joj je Bogdan verovatno podneo raport šta se sve izdešavalo dok je ona bila odsutna. 

 

 

Međutim, sa druge strane, on je odlučio da progovori o misterioznoj devojki koja je uhvaćena u javnosti sa njim. Srejović je na Instagram profilu podelio fotografiju sa devojkom, te je objasnio da se radi o njegovoj dugogodišnjoj drugarici Jeleni, na koju gleda kao na člana porodice. 

 

 

- Jelka je moj brat i jedna od najboljih drugarica preko 15 godina - napisao je Srejović na svom Instagram profilu, u okviru opcije story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading