HARIS DŽINOVIĆ OPLEO PO ĆERKINOM OBLAČENJU: Tragedija je što nam decu vaspitavaju društvene mreže!

Autor:

Zabava

01.02.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića, veoma je aktivna i popularna na društvenim mrežama.

HARIS DŽINOVIĆ OPLEO PO ĆERKINOM OBLAČENJU: Tragedija je što nam decu vaspitavaju društvene mreže!

Foto: Instagram/djinadjinovic

Ona često deli savete vršnjacima, ali i svoje provokativne fotografije.

- Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom. Najveća tragedija je što nam decu vaspitavaju upravo društvene mreže

Pevač je na svoj nastup došao u pratnjih svoje nežnije polovine, kreatorke Meline Džinović, ona je ispričala jednu anegdotu koja se tiče njihovog odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen, ST/Vladimir Lukić

 

- Iskreno nikada nisam mužu naručila pesmu. Jednom smo se dogovorili da ne otpeva jednu, a on ju je otpevao tri puta, pa sam ja naučila lekciju - kaže Melina, prenosi 24sedam.

Podsetimo, ranije je Džinović ispričao da je protivnik društvenih mreža, pa tom prilikom istakao da ne prati šta njegova naslednica radi.

- Uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan - ispričao je Haris za Avaz.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

01.02.2022 22:05

Klasan covek.