OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA TANJE SAVIĆ: Pevačici je zvog ovoga PUKAO BRAK?!

Autor:

Zabava

31.01.2022

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvor blizak pevačici Tanji Savić otkrio je istinu o raspadu njenog braka.

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA TANJE SAVIĆ: Pevačici je zvog ovoga PUKAO BRAK?!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić ne prestaje da iznenađuje javnost pa se tako redovno nađe u centru skandala, a sada ljudi bliski pevačici tvrde da je varala svog supruga Dušana Jovančevića sa vlasnikom lanca pekare.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić

Naime, Tanja je pre pandemije koronavirusa bila u tajnoj vezu sa bogatim biznismenom, a sa njim je uplovila u romansu kada je uveliko imala probleme u braku i kada su svađe bila svakodnevne, a nedugo nakon toga je Dušan odveo decu u Australiju.

Republika

Foto: facebook.com/Mile Jović

Tanja Savić i Draško Stanivuković

Pevačica je biznismena upoznala na jednoj proslavi na kojoj je tezgarila, a organizovao ju je upravo on za sinovljevo punoletstvo. Ubrzo nakon toga su ušli u emotivan odnos koji su krili od svih, kako saznaje Kurir. Nakon nekog vremena je žena od Tanjinog ljubavnika saznala za ovu prevaru pa ga je napustila.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

- Taj čovek je odlepio za Tanjom, inače je pun kao brod! Posle porodične proslave ostali su u svakodnevnom kontaktu, a onda su se ubrzo i videli i započeli vezu. Tanja mu se žalila da ima problema s Dušanom, ali se plašila da ne ode u Australiju, što se kasnije i dogodilo. Ona se isto bila zaljubila. Stalno ju je obasipao pažnjom i poklonima. Kada je biznismenova žena saznala za ovu aferu, napustila ga je i odselila se, dok su njegovi sinovi ostali s njim. Bili su zajedno neko vreme, a kasnije ga je i Tanja ostavila, kako bi rešavala porodičnu dramu - navodi izvor upućen pevačici, prenosi Kurir.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tanja Savić

Dušan kada je čuo za ovu prevaru je otišao u Australiju, nakon čega je Tanja tvrdila da je on tamo upoznao novu ženu i da manipuliše njome.

- Vreme, samo vreme, pa će vam sve biti jasno. Ona ide tako od jednog do drugog samo iz koristi, da bi opstala. Ona je prokleta, ne zna šta je ljubav i šta je život. Ona je rob sama sebi, vreme će da pokaže - izjavio je Dušan za Kurir svojevremeno, kada se saznalo za njenu novu vezu s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovan

01.02.2022 10:51

pevaljka ko pevaljka