PUČE ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ! Njukasl PONUDIO Partizanu 14 miliona evra za crno-belo dete!

Autor:

Sport

01.02.2022

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba kakvu srpski fudbal ne pamti spremala se da eksplodira poslednjeg dana prelaznog roka, ali je Partizan odbio ponudu Njukasla za supertalentovanog Marka Milovanovića (18), tešku čak 14,4 miliona evra, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

PUČE ATOMSKA BOMBA U HUMSKOJ! Njukasl PONUDIO Partizanu 14 miliona evra za crno-belo dete!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

"Svrake" su dolaskom princa Saudijske Arabije Muhameda bin Salmana na čelo kluba postale najveće trošadžije u Evropi, a u mladom Smederevcu videle su zalog za budućnost. Njihova primarna meta bio je Dušan Vlahović, ali se on odlučio za Juventus.

Foto: Starsport

Mateja Kežman

Da je Partizan prihvatio ponudu Njukasla, Milovanović bi postao najskuplji fudbaler u istoriji naše lige i pretekao Mateju Kežmana

Englezi su malo ispitivali tržište i došli do saznanja da u Srbiji postoji daleko jeftinija varijanta. Zadovoljni su, naravno bili i iskustvom koje su imali sa Aleksandrom Mitrovićem, još jednim izdankom omladinske škole crno-belih. I krenuli su u akciju. Pre tri dana stupili su u kontakt s klubom iz Humske, ali su na kraju dobili negativan odgovor uprkos izdašnoj ponudi. Podsetimo, Partizan je u sličnoj situaciji bio i sa Strahinjom Pavlovićem.

Republika

Foto: Starsport

Marko Milovanović

Stizale su ponude od pet miliona evra iz raznih krajeva Evrope, crno-beli su sačekali šest meseci, igrali u Ligi Evrope i prodali štopera za duplo veći novac. I u ovom slučaju vodiće se strpljenjem i nadati da Njukasl neće odustati i da će se transfer realizovati na leto. Englezi su nudili i 20 odsto od naredne prodaje. Da je Partizan prihvatio ponudu sa Ostrva, Milovanović bi postao najskuplji fudbaler u istoriji domaćeg šampionata i pretekao Mateju Kežmana, koji je za 14 miliona evra, takođe iz Partizana, prodat PSV iz Ajndhovena.

Bajbek završio u Boliviji

Doskorašnji napadač Partizana Žan-Kristof Bajbek karijeru će nastaviti u Boliviji. Francuz će se, kao slobodan igrač, priključiti ekipi Atletiko Palmaflor. Bajbek je do pre tri i po godine bio pod ugovorom sa PSŽ, ali su povrede i psihički problemi uticali na njegov strmoglavi pad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Amater

01.02.2022 09:18

Da je to istina za te pare bi i upravu prodali.