KOMŠIJA ZLATE PETROVIĆ RAZVEZAO JEZIK: Evo kako se pevačica ponaša kada se ugase kamere!

Autor:

Zabava

31.01.2022

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zlata Petrović je odrasla u naselju Grabovac u opštini Obrenovac, a sada je njen prvi komšija otkrio kako se ponaša pevačica kada poseti rodni kraj.

KOMŠIJA ZLATE PETROVIĆ RAZVEZAO JEZIK: Evo kako se pevačica ponaša kada se ugase kamere!

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović je odrasla u mestu Grabovac, a sada je sedma sila razgovarala sa njenim prvim komšijom, koji je otkrio da li pevačica obilazi porodicu, kako se ponaša kada dođe, ali i kakva je bila kad je bila mala.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Zlata Petrović

- Nisam odrastao ovde, kao prvo. Zlatu ne znam kao dete, ali smo se kasnije viđali - započeo je priču komšija Slavoljub Lazarević koji ima samo reči hvale o pevačici:

- Zlata često dolazi u svoju kuću, obilazi, normalno. Za Zlatu nema ko šta da kaže ružno. Zlata je jako dobra osoba. Naravno da Zlata dolazi i obilazi svoju porodicu ovde kad ima vremena. Ona radi i kad ima vremena uvek dođe - priča komšija, piše Kurir.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zlata Petrović

Slavoljub je istakao da se pevačica ponaša srdačno i prirodno, a onda je otkrio i da li peva kada dođe u rodni kraj.

- Sto odsto se ponaša normalno, kao i svaki drugi čovek. Sa svakim stane, popriča, svakome da neki predlog. Nešto nauči. U poslednje vreme nije nešto toliko pevala. Kada se skupimo u avgustu, kada se skupe svi naši onda Zlata peva.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

Podsetimo, Zlata dolazi iz siromašne porodice, a svoju skromnost je zadržala tokom cele svoje karijere. Kao mlada je nastupala zajedno sa majkom u kafanama. Pevačica se nikada nije stidela svoj romskog porekla pa je tako učila i svoju decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading