U ŠOKU SAM, PODNEĆU TUŽBU: Dara Bubamara se oglasila nakon što je POKRADENA od strane španske pevačice!

Autor:

Zabava

31.01.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara oglasila se nakon skandala oko predstavnice Španije na Evroviziji ove godine.

U ŠOKU SAM, PODNEĆU TUŽBU: Dara Bubamara se oglasila nakon što je POKRADENA od strane španske pevačice!

Foto: instagram.com/darabubamara_official,

Dara Bubamara je dospela u centar svetskog skandala nakon što je njenu pesmu "Ekstravagantno" ukrala prestavnica Španije na Evroviziji 2022. godine.

Republika

Foto: printscreen/AmiG Show

Dara Bubamara

Naime, Šanel je izbacila pesmu "Slomo" koja je plagijat Darine pesme, a sada se oglasila pevačica koja kaže da joj prija što je glavna tema medija, a takođe dodaje da njen tim sprema tužbu.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

- Danas kad sam ušla na društvene mreže šokirala sam se. Dobila sam milion poruka od nepoznatih ljudi iz Španije. Slali su mi linkove i skrinšotove natpisa u tamošnjim medijima da je ovogodišnja predstavnica na Evrosongu iskopirala moju pesmu. Poslušala sam i jasno se čuje sličnost. Međutim, malo su zakasnili, ili su mislili da neće biti provaljeni. Ja sam to snimila 2017. godine, a sad je 2022. Vidim da se digla frka, a i moj tim će podneti tužbu - kaže Dara i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Šanel, predstavnica Španije

- Sad će ceo svet da čuje za moj hit. Tako i treba. Evrosong je svetski poznato muzičko takmičenje i svi će da komentarišu plagijat. Rasta i Cobi su uradili pravu stvar, Ekstravagantno se i po nekoliko puta traži na mojim nastupima - kaže pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading