PUNA TORBA PARA, JA NAJTUŽNIJA NA SVETU: Zlata Petrović progovorila o TEŠKIM danima nakon RAZVODA!

Autor:

Zabava

23.01.2022

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zlata Petrović govorila je u jednom intervjuu o teškom periodu u njenom životu nakon razvoda.

PUNA TORBA PARA, JA NAJTUŽNIJA NA SVETU: Zlata Petrović progovorila o TEŠKIM danima nakon RAZVODA!

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović je uvek otvoreno pričala kroz šta je sve prolazila tokom žovota, a jednom prilikom se prisetila jednog perioda kada je bila posebno tužna i usamljena.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Zlata Petrović

Pevačica je jednom prilikom, gostujući u emisiji Magazin In, govorila o najboljim trenucima, ali i teškim danima kada je često plakala.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

- Mi se sada smejemo, ljudi misle da smo srećni. Taj osećaj sam imala ceo život. Kada sam se razvodila i sa prvim i sa drugim mužem, po godinu dana sam bila tužna žena. Ja koja sam ceo dan i celu noć tamo igrala, zabavljala se, skakala… Ljudi, ja toliko plačem, toliko plačem da ne znam ni kako sam došla. Ja plačem i dođem kući, puna torba para, a ja najtužnija na svetu. Svaka žena, ako može posle mesec dana da nađe novu ljubav, onda nije volela svog muža. Niko nikada nije znao koliko sam tužna, kad sam bila najtužnija ja sam se najviše doterivala – rekla je Zlata prošle godine tokom gostovanja u pomenutoj emisiji, prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading