MISTERIJA DUGA VEĆ DVE DECENIJE: Da li je od ovoga umro Rođa Raičević?

Autor:

Zabava

12.01.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođa Raičević je preminuo u 45. godini života, a godinama je njegova smrt prava misterija.

MISTERIJA DUGA VEĆ DVE DECENIJE: Da li je od ovoga umro Rođa Raičević?

Foto: youtube.com/ baraba054

Ugostitelj Marinko Nikolić je svojevremeno držao lokal u Beogradu, koji su redovno posećivali poznati pevači, ali i neki opasni momci.

- Dnevno mi je bruto pazar bio i do 5.000 maraka. Ali teško je bilo, mnogo teško. Ima jedan momak, Slavuj se zove. Opasan momak, inače moj drug. Imao je problem sa Šijanom. Pucao je čak na Šijana. Dolazi kod mene, a ja nemam obezbeđenje u klubu. Pošto sam znao sve odnose u gradu rekao sam ovom što naplaćuje karte da ako se pojavi ovaj moj drug da me zove. A u klubu sede Zoki Šijan, Goca i Zlata. Inače Šijan je bio baš moj dobar prijatelj. Dolazi ovaj što naplaćuje karte i kaže mi kako je Slavuj napolju - priča Nikolić, pa nastavlja:

Republika

Foto: Promo

Rođa Raičević

- Rekao sam mu kako ne bi voleo da se ovde sad nešto desi. On mi kaže kako će da me ispoštuje. Ja posle odem kod Šijana, i on mi isto obeća da neće biti problema. Ali ja ih ipak stavim na dva kraja kluba. Sve vreme tenzija, nijedan od njih neće da ustane, da ne ispadne da je znaš već šta. Tih dva sata idu flaše viskija, pije se. Jeste lepo, biće pazara ali ja o parama ne razmišljam jer ako dođe do pucnjave tu bi neko sigurno nastradao. Neću da nekog nosim na duši -  ispričao je Nikolić za Balkan info, a prenosi Mondo.

Međutim, Marinko se u jednom momentu i dotakao pokojnog pevača Rođe Raičevića.

- On je bio moj veliki prijatelj. Rođa je bio divan čovek i umetnička duša.  Njega su proglasili za narkomana. Koliko ja znam on je jedno 5-6 puta uzeo belo. Jeste Rođa par puta uzeo kokain ali heroin nije. Na heroinu nije bio sto posto. A ta njegova misteriozna smrt… Da je otišao kod doktora na vreme. Koliko znam ali ne mogu da garantujem, jednom su uzeli žuto da bi ga to spustilo. Njemu se pritisak izjednačio, ovi se prepali, nisu zvali hitnu pomoć. I posle bilo kasno - ispričao je Nikolić, i dodao da se na pevačevoj sahrani gotovo nije nije pojavio.

- Čak ni Vlado Georgiev. A očekivao sam da se pojavi bez obzira što su se posvađali. A Rođa ga je u startu pomogao - ispričao je Nikolić.

Podsetimo, najveću misteriju oko Rođine smrti je ipak izazvao jedan kofer koji je stajao na hodniku zgrade u kojoj je živeo Rođa, a zanimljivo je da nakon više od decenije niko nikada nije došao po taj kofer, i takođe niko ne zna šta se u njemu nalazi jer niko ne želi da ga otvori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading