UNIŠTILA MI JE ŽIVOT I PORODICU: Goca Božinovska progovorila o PREVARI, pa potkačila i NJU!

Autor:

Zabava

08.01.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovksa je uvek pričala da je njena i Zoranova ljubav bila prevelika, a onda ju je ostavio zbog komšinice.

UNIŠTILA MI JE ŽIVOT I PORODICU: Goca Božinovska progovorila o PREVARI, pa potkačila i NJU!

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Goca Božinovska je davne 1989. godine upoznala kik-boksera i vođu Surčinskog klana Zorana Šijana, a sreli su se na jednoj plaži u Herceg Novom, a pevačica priča da se ljubav rodila na prvi pogled.

Izašli su na večeru, a rastali su se ne razmenivši brojeve telefona, i jedino šta je Zoran znao jeste da se pevačica vraća sa odmora za tri dana, pa ju je tako sačekao na aerodromu. Zanimljivo je to da je Zoran zaprosio Gocu nakon samo dve noći.

Republika

Foto: printscreen

Goca i Zoran

Njih dvoje su dobili ćerku Zorana i sina Miroslava, a 1996. godine je Zoran ostavio pevačicu zbog komšinice Gorane, za koju je tada Goca tvrdila da su dobre prijateljice. Gorana je kasnije rodila sina Vukašina.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je Goca medijima svojevremeno, a prenosi Espreso.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Goca Božinovska

Podsetimo, Zoran je ubijen 27. novembra 1999. godine u pola 2 ujutru kada je na njega pucano dok je čekao zeleno svetlo na semaforu. Njegovo ubistvo nije razjašnjeno ni dan danas, a nakon njegove smrti Gorana je tužila Gocu i zahtevala trećinu porodične kuće u Surčinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sandra

08.01.2022 09:31

Kriva komsinica a muz nije? Ma ima pevacica pravo, sa komsinicom je izgradila porodicu i dom pa joj je to ova srusila. Muza velica a on je izdao i nju i decu a ne komsinica ali ne vredi to objasnjavati nekome ko ima ogranicene poglede.

Odgovori 20 4