BEOGRAĐANIN OBJAVIO OGLAS U KOM VAPI ZA POMOĆ: Izgubio jednu sićušnu stvar koja mu mnogo znači - SRCE MI PUCA ZBOG TOGA

Autor: Republika

Vesti

12.01.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin je izgubio jednu sićušnu stvar, a to mu bukvalno znači kao ceo život! Iz očaja, napisao je i oglas, a svi koji znaju koliko taj predmet vredi, dele ga društvenim mrežama.

BEOGRAĐANIN OBJAVIO OGLAS U KOM VAPI ZA POMOĆ: Izgubio jednu sićušnu stvar koja mu mnogo znači - SRCE MI PUCA ZBOG TOGA

Foto: Photo by Christian Erfurt on Unsplash

- Ako nađete memorijsku karticu, molim vas, vratite je. Na njoj su sve slike deteta od rođenja do danas. Srce mi puca zbog toga - napisao je očajni Beograđanin i naveo gde mogu da je ostave u slučaju da je neko i pronađe.

Fotografiju oglasa, kako je naveo njen autor novinar Vladimir Skočajić Skoča, napravio je pre dva dana u podzemnom prolazu između Nušićeve ulice i Doma omladine.

"Ako pronađete memorijsku karticu, znate šta vam je činiti. Kada bi svi ljudi kačili oglase svaki put kada im puca srce, možda bi srca ređe pucala. A možda ubrzo ne bi više bilo slobodnih mesta za oglase...", napisao je Skočajić u postu uz priloženu fotografiju oglasa.

Ako vam zapadne za oko taj maleni predmet, znate šta vam je činiti.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading