MIA BORISAVLJEVIĆ LUMPOVALA DO JUTRA: Pevačica proslavila Novu godinu, a u društvu joj je bio ON! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.01.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević proslavila je srpsku Novu godinu u jednom prestoničkom klubu, a pevačica je celu noć igrala bez prestanka.

MIA BORISAVLJEVIĆ LUMPOVALA DO JUTRA: Pevačica proslavila Novu godinu, a u društvu joj je bio ON! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Mia Borisavljević je prošle godine na svet donela drugu ćerku Teu, a pevačica se odmah nakon porođaja bacila na vežbanje i na zdrav život.

Republika

Foto: Republika

Mia Borisavljević sa suprugom Bojanom Grujićem

Uhvatili smo Miu kako slavi sprsku Novu godinu u jednom prestoničkom klubu, a sve vreme je pored nje bio i suprug Bojan Grujić.

Republika

Foto: Republika

Mia Borisavljević u izlasku

Njih dvoje su lupmovali sve do zore, a pevačica je celu noć skakala i igrala.

Republika

Foto: Republika

Mia Borisavljević u izlasku sa suprugom

Podsetimo, Mia je dugo krila svoju drugu trudnoću, a kada je ostala trudna mislila je da joj je stomak narastao jer je bila dosta ceđenih sokova.

Republika

Foto: Republika

Mia i Bojan lumpovali do jutra

- Kad je moja Mrvica bila jedna bleda crtica. Bojan i ja smo "bečili" oči i ponavljali test pet puta neverujući da se ta crtica ipak vidi: "Ma vidi se, ma ne vidi se čini ti se iz tog ugla. A onda mi je moja drugarica rekla :"Pa ne možes da budes malo trudna, ili jesi ili nisi!". I tu smo razbili dilemu. A do testa ne bi ni došlo da se nisam pojavila jedan dan sa otečenim stomakom i raskopčanim farmerkama kod moje šminkerke Nataše, koja se pitala sta mi odjednom bi? Pravdala sam se da sam popila sok od šest ceđenih narova i bila ubeđena da sam se nadula trenutno. Uostalom šta mi bi da popijem toliko ceđenih narova? Sve je ukazivalo na to da test mora da se uradi. I eto drage moje devojke i žene, da znate da i najbleđa crtica govori više od hiljadu reči! - napisala je Mia na svom profilu na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading