POKUŠALA JE DA SE UBIJE DVA PUTA, A ONDA SE LEČILA OD ALKOHOLA: Dunja Ilić je važila za NAJZGODNIJU pevačicu, a evo čime se sada bavi!

Autor: Republika

Zabava

14.01.2022

09:49

Dunja Ilić se pojavila u javnost pesmom "Bidermajer“, a nakon niza tragedija koje su joj se desile povukla se iz javnosti.

POKUŠALA JE DA SE UBIJE DVA PUTA, A ONDA SE LEČILA OD ALKOHOLA: Dunja Ilić je važila za NAJZGODNIJU pevačicu, a evo čime se sada bavi!

instagram.com/ddunia_

Dunja Ilić je bivša pevačica koja je poznata po svojoj borbi sa depresijom i sa opijatima, a sada je iznenadila javnost jer je postala tarot tumač, ali i jer je doživela bankrot zbog kog je morala da se preseli iz Srbije.

 

 

- Biću iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji - započela je Ilićeva na svom Instagram profilu svojevremeno.

 

 

- Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju. Eto, molim sve poznanike itd da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro - navela je ona tada, prenosi Pink.rs.

 

 

Dunja se kasnije hvalila kako od čitanja tarota zarađuje i po 1.000 evra mesečno.

- Može, meni je potrebno oko 1.000 evra mesečno za život, ja to od tarota nekako zaradim - odgovorila je Dunja na Instagramu.

Podsetimo, Dunja je bila u centru medijske pažnje kada je ispričala da je dva puta pokušala da se ubije, ali i da je zavisnica od alkohola.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading