KUPUJU KOD ISTOG ŠANERA? Nose LAŽNJAKE, a hvale se životom od MILION DOLARA, STARLETAMA se smeje ceo SVET! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.01.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete koje se hvale luksuzom i novcem, zapravo žive lažne živote.

KUPUJU KOD ISTOG ŠANERA? Nose LAŽNJAKE, a hvale se životom od MILION DOLARA, STARLETAMA se smeje ceo SVET! (FOTO)

Foto: pritnscreen/instagram

Strasti oko luksuznog života, starlete Ane Korać se ne smiruju. Naime, nakon što je javnost počela da bruji o njenom novom automobilu, za koji ona tvrdi da je dobila od dečka, a drugi da je rentiran, počele su i druge stvari da isplivavaju na video. Ana je objavila fotografiju nakita, za koji je jedan poznati zlatar rekao da je lažan i jedna od najlošijih kopija, koja se može kupiti u Turskoj.

 

 

Međutim, Ana pored rentiranog sata i falš nakita, nosi i sat koji je lažnjak. I to ne samo ona, već i njena najbolja drugarica Soraja Vučelić i Mina Vrbaški.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Njih tri neretko prezentuju život na visokoj nozi, naročito Soraja i Ana, a devojke neretko vape za životom koje one vode. E pa mlade devojke, sve je to lažni sjaj. Njih tri su isplivale na jednoj poznatoj nemačkoj stranici koja raskrinkava sve poznate ličnosti koje se hvale originalima i bogatim životom, a zapravo nose lažnjake.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaški (@minavrbaski)

 

Naime, oni su objavili fotografije ove tri starlete sa najskupljim satovima, marke ''Rolex'', a onda ih i raskrinkali, to su sve kopije.

Za sat Ane Korać rekli su da se boja ne poklapa sa originalom, kao i da je mnogo veći od pravog ''Rolex - a'', a da je distanca između narukvice i ''kućišta'' sata prevelika.

 

 

Sat Mine Vrbaški je prevelik i stoji previsoko.

 

 

Soraja Vučelić je reklo bi se najveće iznenađenje svih, jer ko bi rekao da i u Rusiji ''bogataši'' nose lažnjake. Njen sat je takođe preveliki, zarezi zupčanika su preduboki, a sam sat stoji previsoko.

 

 

Dame, sledeći put povedite računa kome dajete ogromne svote novca za stvari i aksesoare, ili onima koji vam poklanjaju, recite da se malo više otvore.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
gege

10.01.2022 07:26

jadnice.... koje bi da manipulisu lovatorima....

Veljko

10.01.2022 10:01

A gde one rade? Ispred Ekonomskog fakulteta?