SIN VIKI MILJKOVIĆ POMAGAO U PONOĆNOJ LITURGIJI U HRAMU! Ceca ponosna na svog KUMIĆA koji želi da postane SVEŠTENIK, pogledajte kako je sve izgledalo (FOTO)

Autor:

Zabava

09.01.2022

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Viki Miljković ima samo 14 godina, a već je veoma okrenut veri i crkvi.

SIN VIKI MILJKOVIĆ POMAGAO U PONOĆNOJ LITURGIJI U HRAMU! Ceca ponosna na svog KUMIĆA koji želi da postane SVEŠTENIK, pogledajte kako je sve izgledalo (FOTO)

Foto: eStok

Pevačica Violeta Viki MIljković i njen suprug, producent i harmonikaš Dragan Tašković Taške imaju sina Andreja, čije interesovanje sve više ide u smeru ka crkvi i pravoslavnoj veri.

- Viki i Taške su iz tradicionalnih porodica i baš tako su vaspitavali i Andreja. Oni slave sve verske praznike, krsnu slavu, poste i pričeste se bar jednom godišnje. Andrej je ljubav prema pravoslavlju sticao od najranijeg detinjstva. Sa Violetom i Draganom on redovno ide u crkvu i sam sveštenički poziv mu se toliko dopao da je počeo i da pomaže prilikom liturgija. Ovog Božića ispunila mu se velika želja, pa je prisluživao tokom ponoćne liturgije u Hramu Svetog Save - rekao je izvor blizak pevačici za Alo i dodao:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sin Viki Miljković okrenut veri

- Violeta nema potrebu da se meša u Andrejeve izbore i bez obzira što je još jako mlad, podržava sve njegove odluke i želje. Tako je bilo kada je rešio da se bavi tenisom, tako je i sada kada ga veoma interesuje vera. Viki i Taške su bili oduševljeni i ponosni na njega kada su ga videli u prisluženičkoj odori sa svećama kako sa studentima teologije i onima koji se pripremaju za te studije posvećeno pomaže prilikom ovogodišnje božićne liturgije. Ne bi me začudilo da se Andrej odluči za Srednju bogoslovsku školu nakon koje bi upisao i Bogoslovski fakultet. Za Viki i Tašketa to ne bi bilo ništa novo, a sigurna sam da bi ga bez razmišljanja podržali u toj odluci.

Ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save prisustvovala je pored Viki i Tašketa i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je sa ponosom bila deo prve ponoćne liturgije njenog kuma Andreja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading