MUŽ VESNE VUKELIĆ VENDI JE PRAVI ŠMEKER: Procurili rani radovi pevačice, a evo kako joj izgleda suprug! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi supruga krije kao zmije noge, a evo kako on zapravo izgleda.

MUŽ VESNE VUKELIĆ VENDI JE PRAVI ŠMEKER: Procurili rani radovi pevačice, a evo kako joj izgleda suprug! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Pevačica, iliti kako ona voli za sebe da kaže istaknuti umetnik, psiholog, psihoterapeut, mislilac Vesna Vukelić poznatija kao Vendi oduvek je bila na meti sedme sile zbog njenog turbulentnog života. Srpska pevačica postala je popularna pored hitova i po učestvovanju u raznim rijaliti formatima, a jedno vreme bila je i voditeljka. Karijeru je započela devedesetih godina, a nju je naciji i publici predstavio Milovan Ilić Minimaks u emisiji ,,Maksovizija". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

Tokom bitisanja u epicentru estrade, Vendi je znala vrlo često da napravi skadnal o kom bi brujao ceo region, te se tako svojevremeno oprobala i u modelingu. Među prvim pevačicama koja nije imala problem da pokaže svoje zgodno, zategnuto telo poput vretena, Vendi se fotografisala čak i za naslovnu stranu srpskog ,,Plejboj" magazina. Pored toga, nekoliko puta radila je set provokativnih i nagih fotografija, koje su oduvek bile u snovima muškaraca. 

Na Vendinom Instagram profilu mogu se naći rani radovi ekstravagantne pevačice u vidu fotografija, koje su i dalje san snova svih muškaraca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

Vendi se prethdnih godina povukla sa estrade, jer kako kaže, za sada joj nema zanimljivih tema kojima bi se bavila, a već uveliko priprema promociju njene knjige, koja uskoro treba da ugleda svetlo dama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

Inače, Vesnin suprug se nikada nije pokazivao u javnosti, pa su mnogi pokušavali da dođu do njegovog lika, a na Jutjub platformi isplivao je snimak i njegova fotografija. Ekipa emisije ,,Paparaco lov" pratili su Vendi u stopu, a tom prilikom usnimili su i kako on izgleda. 

 

 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Vesna Vukelić Vendi muž

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading