ĆERKA CECE RAŽNATOVIĆ UMEŠANA U NOVČANU PREVARU: Anastasija morala hitno da odreaguje, na meti PREVARANATA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.01.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović hitno se oglasila povodom prevare koja kruži internetom, a prevaranti su iskoristili njeno ime kako bi obmanuli sve.

ĆERKA CECE RAŽNATOVIĆ UMEŠANA U NOVČANU PREVARU: Anastasija morala hitno da odreaguje, na meti PREVARANATA! (FOTO)

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović našla se na meti profi prevaranata, koji su preko njenog imena uzimali narodu novac. Naime, Anastasija je odmah odreagovala preko Instagram naloga i objasnila svojim pratiocima da se radi o prevari i da ne nasedaju na laži koje se šire internetom. 

 

 

Naime, njen kozmetički brend su prevaranti iskoristili kako bi korisnicima društvene mreže uzimao novac, zbog čega je ćerka Ceca Ražnatović bila prinuđena da momentalno odreaguje i spreči nastavak širenja ovih bljuvotina. 

 

 

Ljudima na Instagramu stižu poruke da kliknu na određeni link, kako bi preuzeli nagradu usled nagradne igre, a onda im se skida novac sa ručuna. Ražnatovićevoj se javila jedna devojka, koja joj je objasnila da su joj uzeli 700 dinara, a odmah potom Anastasija je podelila prepsiku i svima objasnila o čemu se radi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović Instagram

 

- Ljudi, ovo je prevara! Ko god da je dobio poruku ove sadržine treba da zna da to nije naša oficijalna stranica, već prevara. Ne nasedajte! Ne uplaćujte novac! - napisala je Anastasija.

- Ovo nismo mi! Molim vas ne nasedajte na ovu prevaru - dodala je u narednom storiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading