BOL I PATNJA SU KATASTROFALNI! Goca Božinovska EMOTIVNO o teškoj godini koju ostavlja za sobom: SRCE MI SE KIDALO!

Autor:

Zabava

02.01.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska osvrnula se na teške trenutke iz 2021. godina, pa otkrila i šta je to što joj je skrenulo misli sa gubitka sa kojim se susrela.

BOL I PATNJA SU KATASTROFALNI! Goca Božinovska EMOTIVNO o teškoj godini koju ostavlja za sobom: SRCE MI SE KIDALO!

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Poznata pevačica Gordana Goca Božinovska, 2021.godinu otpočela je zavijena u crno, a onda su joj njen sin Mirko Šijan i njegova partnerka Bojana Rodić podarili unuka, Zorana Šijana, koji joj je kako Goca kaže promenio život, te ulepšao godinu u koju je ušla u suzama za majkom, koja joj je nažalost preminula:

- To je definitivno obeležilo ovu prethodnu godinu, ali je zato početak iste bio jako, jako težak, katastrofalna. Naime, izgubila sam svoju majku, ali kažu da uvek postoji taj neki balans u životu. Eto, posle par meseci rodio se moj unuk, zbog čega sam skrenula misli, tu bol i patnju zbog gubitka. Ja sam zaljubljena i ja umirem za njim. Nisam verovala ženama, bakama, koje govore "Žurim kući zbog unuka", čak sam i Zlati govorila da mora imati svoj život, ali sada shvatam da su bile u pravu. Ja ne mogu, jedan, dva dana i ja umirem, moram da ga vidim. Ima 4 puna meseca, već me prepoznaje sad. Imam još dve ćerke, koje se još uvek nisu ostvarile kao majke, daj Bože da se i to desi - rekla je ona i dodala šta bi promenila u 2021. godini da ima čarobni štapić:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Goca Božinovska o gubitku majke

- Jao, samo zdravlje, zdravlje, volela bih da nismo izgubili toliko dragih ljudi, toliko kolega i prijatelja. Prošla mi je godina u nekom plakanju, bila sam baš tužna. Toliko sam dragih prijatelja izgubila, srce mi se kidalo, volela bih da nešto i zaboravim - priznala je Goca.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Goca Božinovska o unuku Zoranu Šijanu

Kako je vreme novogodišnjih praznika, Goca je otkrila i šta joj se uvek vrati u sećanje kada dođu ovi dani.

- Ja jedino pamtim te momente iz detinjstva. Nove godine su mi bile lepše tada, kad nisam imala jelku, ovako su mi bile radne Nove godine, tako da ih nešto i ne doživljavam. Ovu Novu godinu ću dočekati kod kuće, zbog celokupne situacije, a zbog korone nisam ni izdala neku pesmu, tako da neću provesti radno, želim da odmaram kod kuće. Verovatno ćemo Zlata i ja biti zajedno, ako mi ustupe unuka, takođe sa njim. Već smo se dogovorili da bude sa mnom, zbog toga će mi to biti najlepša noć - priznala je ona kroz osmeh.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Goca Božinovska o uspomenama za Novu godinu

Kako su Goca i pevačica Zlata Petrović najbolje prijateljice, Božinovska otkriva zbog čega nije došlo do njihovog dueta.

- Zapravo, imamo, samo što nije prošla, jer je nismo nešto ni reklamirale, zato što bežimo od televizije. Mi smo jako dobre prijateljice i želele smo da imamo nešto što nas veže, tu pesmu pevamo za našu dušu. Biće nešto sledeće godine, to će biti poklon mojoj publici - rekla je pevačica, za Pink.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading