ŽIKU JAKŠIĆA NAPUSTIO SIN, POBEGAO IZ SRBIJE: Isplivala ŠOK istina o odnosu oca i sina, otkriveno šta ne može da mu OPROSTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Žike Jakšića, Andrija odlučio je da napusti oca, a sada je otkriveno zbog čega je doneo tu radikalnu promenu.

ŽIKU JAKŠIĆA NAPUSTIO SIN, POBEGAO IZ SRBIJE: Isplivala ŠOK istina o odnosu oca i sina, otkriveno šta ne može da mu OPROSTI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sin Žike Jakšića napustio je očevu kuću koja se nalazi na Bežanijskoj kosi, gde je živeo sa suprugom, a Andrija je otkrio i zbog čega je doneo odluku da se odvoji, odnosno šta mu zapravo smeta. Naime, Andrija je nedavno došao u Srbiju i pokrenuo svoj brend i proizvodnju vina, a otac Žika ga je u tome podržao. Međutim, kako je vreme prolazilo, Andrija je počeo da stiče sve veću i veću popularnost, zbog čega se osetio manje prijatnim, pa je odlučio da napusti ponovo Srbiju i odseli se u Nemačku. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

 

Po povratku u Nemačku mladi Jakšić se oženio sa izabranicom, a svojevremeno Žika je isticao da sin ne voli da mu se provlači kroz medije, kao ni to da vidi svoje fotografije u novinama. Sve je to nastalo pod uticajem popularnosti njegovog oca. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zika Jaksic (@zika.jaksic)

 

Moj sin ne voli da se provlači po medijima, niti da mu se slike vide u novinama, da može da bira, izabrao bi skroz da bude nepoznat, ali šta je tu je. Oženio se dugogodišnjom devojkom, vole se, i obavili su taj čin zbog sebe. Venčanje je bilo u Nemačkoj u momentu kada je bio onaj veliki talas pandemije, pa su sem mladenaca i matičara samo bili kumovi, koji su naknadno došli. Ja mogu samo da kažem da sam srećan zbog njega. To da li će i kad biti svadba, neko veselje, to je na njima da odluče, nije na meni da pričam – kaže Žika, koji je jako ponosan na Andrijin poslovni uspeh.

– Naša vina su na najprestižnijim takmičenjima u svetu, nema gde nas nema. Od Beča, Londona, Italije, Brisela, Sofije. Vino mog sina ima najviše internacionalnih medalja u regionu, i u istoriji srpskog vinarstva. Andrija je zaslužen za sve to, on je enolog svetske klasa – kaže Žika, prenosi Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Nedja

02.01.2022 13:43

Pobegao od popularnosti ili zbog popularnosti? Kakvo glupo opravdanje.

Odgovori 10 1
Vortex

04.01.2022 07:31

Osetio se manje prijatnim?