TAJNO VENČANJE U PORODICI JAKŠIĆ: Slavlje u Žikinom domu, javnost ništa nije znala!

Autor:

Zabava

03.12.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić je postao svekar pre samo par meseci, a malo ko je znao šta se dešava iza zatvorenih vrata.

TAJNO VENČANJE U PORODICI JAKŠIĆ:  Slavlje u Žikinom domu, javnost ništa nije znala!

Foto: youtube.com/Nikad nije kasno

Žika Jakšić, iako često u emisiji "Nikad nije kasno" voli da proćaska sa takmičarima o ljubavi i braku, ipak o svom životu retko kada priča.

Kako prenosi Hello, Žika je postao svekar 6. maja, a da malo govori u svom privatnom životu pokazuje i to da niko nije znao da se razveo od Dajane Paunović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Žika Jakšić

Njegov sin Andrija, oženio se devojkom sa kojom je u skladnoj vezi već pune dve godine.

Na Andrijinom Instagram postoje svi dokazi i to da je 6. maja 2019. počeo da se zabavlja sa misterioznom devojkom, 27. juna naredne godine su se verili, da bi se 6. maja 2021. venčali.

Republika

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY

Žika Jakšić i Andrija Jakšić

U isto vreme kada je njegov mezimac stao na ludi kamen, Žika je ispričao kako je Andrija enolog, i to najbolji u poslednjih 25 generacija.

Foto: instagram.com/zika.jaksic

Žika Jakšić i Andrija Jakšić

- Andrija je završio master na svetski priznatom fakultetu za enologiju i vinarstvo, kao najbolji u poslednjih 25 generacija. Pre tri godine došao je sa idejom da završni rad spremi ovde. Udružio je lepotu župskog grožđa i svoje znanje, i napravio fenomenalno vino koje sada osvaja zlatne medalje na takmičenjima širom Evrope. U jednom trenutku je rekao: tata, jesam tamo bio najbolji, ali sve su to formule i brojevi. Ovo vino je moj master za tebe, pa smo mu dali ime po mojoj emisiji. Iako može da radi u bilo kojoj svetskoj vinariji, odlučio je da pokuša da svoje ambicije ostvari ovde, zbog čega sam presrećan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading