OTKRIVENO ŠTA RADI MARINA GAGIĆ: Bivša devojka Darka Lazića uzima 25.000 za alimentaciju, a sada saznajemo odakle joj NOVAC!

Autor:

Zabava

01.12.2021

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Darko Lazič požalio se da Marini Gagić daje 25.000 dinara za alimentaciju, a sada otkrivamo čime se ona bavi.

OTKRIVENO ŠTA RADI MARINA GAGIĆ: Bivša devojka Darka Lazića uzima 25.000 za alimentaciju, a sada saznajemo odakle joj NOVAC!

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić požalio se kako mu sav novčani prihod odlazi bivšima. Pevač isplaćuje alimentaciju Marini Gagić u iznosu od 25.000 dinara, dok bivšoj ženi Ani Sević daje čak 50.000 dinara.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić

 

- Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu - rekao je pevač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

Marina Gagić se redovno hvali na Instagramu svojim raskošnim životom, a fanovi se pitaju odakle joj novac za ovakav lagodan život i čime se bavi. Naime, bivša verenica Darka Lazića počela je da se bavi reklamiranjem određenih brendova i proizvoda na društvenim mrežama još dok je bila u ljubavi sa pevačem, a nakon raskida ovo joj je postao glavni izvor zarade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

Marini je popularnost dosta skočila tek nakon raskida sa Lazićem, pa joj je tako i broj pratilaca na društvenoj mreži Instagram dosta portastao, što joj je i omogućilo raznorazne saradnje sa brendovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

Da Gagićeva lepo zarađuje vidimo po slikama, a sumnja se da sa reklamama zarađuje i do 3.000 evra mesečno. Reklamira garderobu, proizvode za negu i lepotu ali i restorane i smeštaje van Beograda.

Marina neke proizvode reklamira i preko Instagram storija, a to, kako kažu, naplaćuje oko 500 evra dok su objave koje trajno ostaju kreću i do 1.000 evra

 

 

- Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu - rekao je pevač za "Informer".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Selma

01.12.2021 13:51

Lepo Boga mk Marina pre braka radjas decu znas li ti koliki je to greh

Vlada

02.12.2021 09:10

Kakve laži da zaradi preko Instagrama.