KRIK PONOVO UDARIO NA VUČIĆEVU PORODICU: Naprednjaci razmontirali Đilasove medije! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

01.12.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova monstruozna laž Krika da je sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, menadžer fudbalera Dušana Vlahovića ponovo je zgrozila javnost.

KRIK PONOVO UDARIO NA VUČIĆEVU PORODICU: Naprednjaci razmontirali Đilasove medije! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Novi napadi na porodicu predsednika Vučića se samo nižu, a jedna od brutalnih laži koji su plasirali mediji pod rukovodstvom Dragana Đilasa jeste i ta da je sin predsesdnika Aleksandra Vučića, Danilo Vućić menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Republika

Foto: printskrin

Nove monstruozne laži Đilasovih medija

Poslanici Srpske napredne stranke oštro su osudili i ovaj napad đilasovskih medija.

- Uništiti život sinu predsednika Vučića i stalni napadi na sve članove porodice Vučić, plasiranjem gnusnih laži sa jedinim ciljem da se pobedi Vučić je podlo tajkunsko maslo zlih namera koje pokazuje da želja za vlašću nema granice, nema morala, dok je glad za novcima sve veća - poručila je Jelena Obradović.

 

 

- Godinama pokušavate da uništite život predsednikovoj porodici. Imate li decu, nešto da vam je sveto? Uništiti život Danilu, do poslednjeg atoma! To je jedini vaš program. Ovim lažima to potvrđujete. Čiji ste vi agenti i plaćenici? Kolika je cena da nekome upropastiš život? - upitala je Ivana Nikolić.

 

 

- Trbuhozborci tajkuna i lopova, od raznih krikova do "TraLaLa Republika", nastavljaju sa predstavljanjem plana i programa SSP: linčovanje porodice Vučić. Izborna kampanja još nije počela, ali je kampanja laži i brutalnih napada na Danila Vučića u poodmakloj fazi i biće još odvratnija - Đorđe Todorović.

 

 

 

- Radnicima već dobro poznate tajkunske firme jedini radni zadatak je da smišljaju laži jer u istini i činjenicama nisu našli ništa što bi Vučićevu porodicu unizilo a njih podiglo. Sramota je da Danilu ne dajete ni rodjendan da proslavi na miru, zaslužio je - rekla je Olja Petrović.

 

 

- Tužno, grozno i bolesno je što se ovakvim gadostima služite! Varate se ako mislite da ćete ovom bednom laži slomiti duh predsedniku Vučiću, i da će odustati od dalje borbe za napredak Srbije!
Grdno ste se prevarili! Boriće se i on, i svi mi, još više i snažnije!
- napisala je Nevena Đurić.

 

 

 

- Đilasov KRIK ponovo nastavlja kampanju laži protiv predsednikovog sina. I ponovo su našli jedno veliko ništa. Mada njih istina nikad nije ni interesovala. Juče su izmislili jedno, danas drugo, sutra će već nešto treće. Bitno je samo da opravdaju uloženo. Bednici najobičniji - naglasio je Nemanja Joksimović.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Мијо

01.12.2021 14:29

Иза свих ових напада стоји опозиција стварно су претерали више. За ово морају да одговарају. Доста је било више.

milica

01.12.2021 14:45

Kad mislim da je opozicija dotakla dno i nema dalje, oni se jave i kažu možemo još gore.