PRAVI LOVAC NA REPERE: Pojavila se fotka Relje Popović i Tare Simov u PRISNOJ pozi, šta će Nikolija reći na ovo!?

Autor:

Zabava

01.12.2021

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović oduvek je bio san je svih devojaka , od kada se pojavio na sceni kao član grupe "Elitni odredi", a po svemu sudeći Tara Simov uspela je da mu se približi, na iznenađenje mnogih.

PRAVI LOVAC NA REPERE: Pojavila se fotka Relje Popović i Tare Simov u PRISNOJ pozi, šta će Nikolija reći na ovo!?

Foto: ST/V. LUKIĆ, P. Divac

Tara Simov je poznata kao zadrugarka koja obožava repere, a mnogi nisu znali da se ona, još kao klinka fotografisala se s Reljom i to u veoma prisnoj pozi, što je izazvalo šok kod mnogih.

 Ako je suditi na osnovu njenog izgleda, može se zaključiti da je fotografija nastala pre desetak godina dok Relja još nije bio sa Nikolijom Jovanović, a mnogi se pitaju da li je ova atraktivna pevačica, uopšte upoznata sa činjenicom da joj se muž fotografisao sa lovcem na repere.

Foto: printscreen

Relja i Tara Simov

Ipak, ova fotografija pojavila se na internetu, a mnogi insinuiraju da je Popović bio u šemi s Tarom. Ipak, to nije potvrđeno, a Simova se očigledno pohvalila nekome sa slikom,s obzirom na to da se nasla na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading