OVO JE PRVA SUPRUGA ŽIKE JAKŠIĆA: Sušta suprotnost je Dajani, a sa njom je dobio i NASLEDNIKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva supruga Žike Jakšića je sušta suprotnost Dajani Paunović, isplivala je fotografija iz prošlosti producenta, a evo kako ona izgleda.

OVO JE PRVA SUPRUGA ŽIKE JAKŠIĆA: Sušta suprotnost je Dajani, a sa njom je dobio i NASLEDNIKA! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Muzički producent Žika Jakšić svoj privatni život krije daleko od javnosti, o njegovom ljubavnom životu se malo toga zna, naročito kada se radi o njegovoj prvoj supruzi. Ipak sada se pojavila fotografija na kojoj se vidi Žika koji pozira sa prvom suprugom Snežanom.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Žika Jakšić i Dajana Paunović

 

Snežana je i do dan danas ostala misterija za javnost, ali kako internet pamti sve, sada je pojavila fotografija po kojoj se može zaključiti da je ona definitivno suprotnost Dajani Paunović, što je ključna razlika između, budući da nije javna ličnost, ali i da ima crnu kosu. 

Inače, tokom Žikinog braka sa Snežanom, dobili su naslednika Andriju, koji nije krenuo očevim stopama i ne voli da se eksponira u javnosti, a bavi se nesvakidašnjim zanimanjem. Naime, Andrija živi u Nemačkoj, gde se zaposlio kao enolog, a ono što je zanimljivo jeste da je najmlađi u toj državi sa ovim životnim pozivom. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dajana Paunović i Žika Jakšić

 

Snežana i Žika su imali izuzetno dobar odnos, dosta se spekulisalo u medijima da li je njihov brak bio idealan, a Jakšić nikada nije krio da je svojoj supruzi zahvalan što brine o njihovom sinu Andriji. 

U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent.

Ovo je prva supruga Žike Jakšića:

Republika

Foto: instagram.com

Žika Jakšić i prva supruga Snežana

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading