MOBILNI ELIZABETE II KRIJE VELIKU TAJNU: Oktirvena MISTERIJA kraljičinog telefona, jedan detalj je sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II važi za jednu od nedodirljivij javnih ličnosti, međutim, njen mobilni telefon krije veliku tajnu.

MOBILNI ELIZABETE II KRIJE VELIKU TAJNU: Oktirvena MISTERIJA kraljičinog telefona, jedan detalj je sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Enigma oko mobilnog telefona kraljice Elizabete II napokon je otkrivena, a izvor koji je progovorio za strane medije otkrio je sve ono što je javnost želela da zna. Naime, poznato je da je kraljičin mobilni jedan od najzaštićenijih na svetu, te da je, kako se spekuliše, nemoguće ga hakovati. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Elizabeta II

 

Elizabetin telefon zaštićen je od strane MI6, a kako prenose strani mediji, lični asistent zadužen je da baterija uvek bude napunjena, kako se kraljica ne bi stresirala oko podataka. 

Kraljica ga najviše koristi kako bi se čula s ćerkom, princezom En i menadžerom konjskih trka, Džonom Vorenom - ispričao je Džonatan Sacerdoti, stručnjak za kraljevsku porodicu u podkastu The Royally US.

Mnogi su se zapitali kako kraljica poznaje Vorena, a sada je i to otkriveno. Naime, Elizabeta je Vorena upoznala preko pokojnog prijatelja grofa Karnarvona. Malo ko zna da je zapravo Voren zet pokojnog grofa. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljevska porodica

 

Kako su mediji prenosili, kraljica se nije osećala baš najbolje u prethodnom periodu, a po savetu lekara, preporučeno joj je da se ne napraže. Međutim, ipak je donela odluku da će porodicu ugostiti za Božić, budući da svi vole da budu na okupu tokom praznika. 

- Kraljica je rekla da se oseća puno bolje, te da se veseli što će svoje goste dočekati za Božić - otkrio je izvor za Daily Mail, a Kraljica će praznike dočekati bez princa Harija (37), Megan (40) i njihovo dvoje dece.

Podsećanja radi, godina iza, za kraljevsku porodicu predstavljao je pravi pakao, jer je mnogo dramatičnih trenutaka bilo, a kako je ovo prvi Božić bez princa Filipa i unuka Harija, svi željno iščekuju da vide kako će kraljica Elizabeta II reagovati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading