STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA LUKS PENTHAUS: Uložila VRTOGLAVU cifru u dom, luster od KRISTALA, a jedan detalj je svima zapao za oko! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević pokazala je svoj raskošni dom u Rumi.

STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA LUKS PENTHAUS: Uložila VRTOGLAVU cifru u dom, luster od KRISTALA, a jedan detalj je svima zapao za oko! (VIDEO)

Foto: Youtube.com

 

Najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nedavno je pazarila skupoceni penthaus u Rumi, gde je odlučila da se skući sa njenim voljenim manekenom i fitnes instruktorom Markom Markovićem, kog je upoznala u rijalitiju ,,Zadruga 3". Stanija je sa pratiocima podelila kako izgleda trenutno njen penthaus, a kadrove koje je zabeležila mere se sa luksuznim vilama na Beveri Hilsu. 

Naime, starleta se odlučila da joj topli dom bude izuzetno osvetljenjem, a mešavina bele i crne boje su sklopljena tako da sve blješti od luksuza. Kristalni luster i skupocene sitnice i dekoracije se mogu videti svuda po stanu, a kako je Stanija neko ko voli ogledala, odlučila je čak i na plafon da ga okači, pa je tu sa Markom zabeležila nekoliko kadrova. 

Republika

Foto: Youtube.com

Stanija Dobrojević pokazala dom

 

Mermen, melirane šare su samo deo Stanijinog doma, a sada je objasnila i zbog čega su još uvek zidovi prazni. 

- Zidovi su još uvek prazni, al završili smo fazu krečenja, postavili kristalne lustere, zidne lapme takođe. Kuhinja se još uvek radi, nije završena, fale ručke neke... Još svašta nešto ima da se završi. Terasa je jedino ful opremljena, očišćena... Kamin je gotov, prelepo izgleda. Vešeraj mi je u procesu rada, tu će biti veš mašina, sušilica, sve skalamerije. Cipelarnik još uvek čekam - pričala je Stanija dok je pokazivala svaki deo raskošnog stana.

 

- Kupatilo je u procesu. Ima tu svašta da se uradi, dolazi veliko ogledalo. Inače, stan mi je pun ogledala i kristala. Tu je i mala bjuti soba, moja omiljena soba gde će biti sva moja garderoba, tašnce... I spavaća soba sa ogromnim plakarom - rekla je starleta.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading