MILJANA ISKASAPILA ZOLU ŠTIKLOM, ŠIKLJA KRV IZ GLAVE NA SVE STRANE: Kulićeva DIVLJAČKI tukla bivšeg dečka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nakon što je uništila glavu Dinu Dizdareviću, napala je Lazara Čolića Zolu, kom je lobanju prokrvarila!

MILJANA ISKASAPILA ZOLU ŠTIKLOM, ŠIKLJA KRV IZ GLAVE NA SVE STRANE: Kulićeva DIVLJAČKI tukla bivšeg dečka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljani Kulić nije bilo dovoljno što je razbila glavu Dinu Dizdareviću prošle noći, zbog čega je zadrugar napustio Zadrugu, kako bi mu bila ukazana prva pomoć, nego je i njenom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli rasekla lobanju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola tuča

 

Naime, u ranim jutarnjim satioma Kulićeva je odlučila da iznenada napadne Zolu, dok je on ležao u krevetu, a tom prilikom, divlja Miljana uspela je da mu raseče i raskrvari glavu. Kulićeva je Zolu krenula da udara cipelom sa visokom štiklom po glavi, te ga je potom i povredila. Čolić je pokušao da se odbrani od Miljane, a onda su uleteli momci iz obezbeđenja kako bi pomahnitalu zadrugarku stabilizovali. 

Međutim, Miljana je nastavila da preti Zoli, pa mu je trljana na nos probleme koji su zadesili njenu porodicu. Zadrugari su se zgranuli kada su kasnije videli da je Miljana uspela da rascepa Zoli glavu, pa su prišli da mu pomognu, kako mu se rana ne bi inficirala. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Zana

08.12.2021 09:59

Ovde mora da reaguje MUP zbog fizickog nasilja kojeg izvrsila Miljana Kulic povredivsi glave Dinu i Zoli. Veliki sef i Velika sefica moraju da je DISKVALIFIKUJU , jer, ko je sledeci koga ce ona povrediti ili ubiti. Agresija joj se ubrzano povecava?

Odgovori 20 1
Bojan

08.12.2021 10:06

Nekada se zbog samara letelo iz ZADRUGE!!! Da li treba da gledamo ovo nasilje? Ni jedan ucesnik vise nije siguran,zbog psihopata ,koje gajite u programu uzivo!!!Ovo je skandal,samo cekam kada ce Miljana nekome odrubiti glavu !!!! Ovo vise nije za gledanje,bez obzira kolike su im kazne!!!Krajnje sramno,izbaciti iz kuce sve koji fizicki nasrcu !!!!

Odgovori 16 0
Živojin

08.12.2021 14:08

Samo smrt može da diskvalifikuje Zadrugu.

Sebastian

08.12.2021 17:27

Miljana je već otvorila lubanju trojici zadrugara prvo Davidu Dragojeviću pa zatim Jovani Tomić-matoroj zatim Marku Đedoviću i sada Dini Dizdareviću i Lazaru Čoliću -Zoli što je ukupno 5 razbijenih glava i još je na slobodi. Zašto je POD HITNO ne zatvore ili u zatvor ili u psihijatrijsku kliniku u kojoj je i bila pre zatvorena u Toponici kod Niša.