ŠOK-PAPARACO! Bračni par bukvalno sve deli napola: Željko i Jovana Joksimović DELILI JEDNU CIGARU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko i Jovana Joksimović godinama uživaju u srećnom braku i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Oduvek deluju ozbiljno i retko kada ih možemo ugledati u nekoj neozbiljnoj situaciji.

ŠOK-PAPARACO! Bračni par bukvalno sve deli napola:  Željko i Jovana Joksimović  DELILI JEDNU CIGARU! (FOTO)

Foto: instagram/Republika

Baš zbog toga nas je šokirala scena koju smo uslikali na jednom događaju. Željko i Jovana su kao tinejdžeri delili jednu cigaretu, a to našem paparacu nije promaklo. Nismo ni slutili da ćemo od njih dvoje to doživeti, te nas je zbog toga ova situacija dodatno nasmejala.

Naime, ovaj estradni par pojavio se preksinoć posle dužeg vremena na crvenom tepihu povodom milionitog gledaoca filma "Toma" u jednom prestoničkom klubu. Kako inače ne praktikuju da idu po događajima, a posebno ne sada kada vlada pandemija koronavirusa, svaki njihov pokret biva ispraćen budnim okom javnosti. Tako je bilo i ovog puta. Lepa voditeljka sve vreme je bila podrška mužu, koji je te večeri i zapevao za sve prisutne.

Republika

Foto: Republika

Jovana i Željko Joksimović

- Njih dvoje su stajali tik pored bine, nisu hteli da sede, želeli su da igraju, piju i da se opuste. Videlo se da su oboje baš opušteni i da im je prijao ambijent i povod zbog kog su izašli. Međutim, jedan detalj je bio nesvakidašnji, te smo svi za trenutak gledali u šoku. Joksimović se, kao tinejdžer, žickao za koji dim od supruge, koja je bila iznenađena njegovim postupkom - priča izvor s lica mesta i objašnjava kako je došlo do toga:

Republika

Foto: Republika

Jovana i Željko Joksimović

- Jovana je zapalila cigaretu i tek što je povukla dim, Željko joj je istu izvadio iz usta i uzeo dim. Tako su naizmenično poput dva tinejdžera pušili istu cigaretu, što je sa strane izgledalo baš smešno. Nas nekoliko koji smo bili za istim stolom slatko smo se nasmejali. Po tome se vidi koliko su oboje prizemni, te da ne mare za kamere i fotografe koji su bili na sve strane. Kada su ispušili tu jednu cigaretu, nastavili su da ispijaju vino i uživaju u pesmama Željkovog kolege Ace Pejovića.

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

 

 

Sergej došao sa vučjakom!

 

Glumac Sergej Trifunović pojavio se na proslavi povodom više od milion gledalaca filma "Toma" s vučjakom.

Dok je proslava uveliko trajala, glumac je u jednom momentu ušetao s vučjakom, kojeg je držao na povocu.

Trifunović je bio u šarenom džemperu i jakni, te je u jednoj ruci nosio kesu, a u drugoj povodac za psa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

08.12.2021 06:18

Dva nadobudna i nadrkana tipa. Bas teska sirotinja pa su morali da dele jednu cigaru.