ŠOK NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA! Dragani Mirković stigao ogroman buket ruža, svi ZANEMELI kada je pročitala PORUKU I OD KOGA JE!(VIDEO)

Autor:

Zabava

24.11.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dragana Mirković došla je na snimanje novogodišnjeg programa na svojoj televiziji, a onda je usledilo iznenađenje.

ŠOK NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA! Dragani Mirković stigao ogroman buket ruža, svi ZANEMELI kada je pročitala PORUKU I OD KOGA JE!(VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac

Dragana Mirković nogodišnji program

U toku je snimanje novogodišnje emisije na televiziji pevačice Dragane Mirković. Okupio se veliki broj poznatih ličnosti koji će kao i svake godine pripremiti emisiju za pamćenje. Kada se pojavila Dragana Mirković u sjajnom kompletu, dah svih prisutnih je zastao, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao.

Naime, Dragani je na iznenađenje svih, pa i nje same stigao ogroman buket ruža, te je ona pred svima otvorila poruku koja se nalazila unutar buketa. Kako je pročitala šta piše, Mirkovićeva nije mogla da sakrije osmeh sa lica, pa je otkrila da je cvetni aranžman dobila od svog supruga Tonija Bijelića, a u poruci je pisalo:

- Volim te kao prvog dana.

Podsetimo, Dragana i Toni upoznali su se na jednom od njenih nastupa, a na večnu ljubav su se zakleli 2000.godine u Beču, gde i sada žive. Njih dvoje iz srećnog braka imaju dvoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Da

24.11.2021 20:18

Nju i jos nekoliko.