MUŽ TANJE SAVIĆ POSEDUJE KOMPROMITUJUĆE SLIKE: Ona i ja smo zajedno ŠMRKALI KOKAIN!

Autor:

Zabava

21.11.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama oko Tanje Savić, Draška Stanivukovića i njenog još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića se danima ne smiruje.

MUŽ TANJE SAVIĆ POSEDUJE KOMPROMITUJUĆE SLIKE: Ona i ja smo zajedno ŠMRKALI KOKAIN!

Foto: ST/V. Lukić, A. Nalbantjan

Otkako se pročulo u javnosti da je pevačica odlepila za političarem, njen muž ne prestaje da šokira javnost skandaloznim detaljima iz njihovog braka.

Naime, Dušan je sada za Srpski telegraf otkrio da su se on i Tanja zajedno drogirali, nakon čega su pravili eksplicitne snimke koje će on kad-tad objaviti u javnosti.

- Uopšte mi nije bitno šta pričaju Draškovi i kako me komentarišu. Znam šta je istina, ne plašim se nikoga i znam šta pričam u svakom trenutku. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voleli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja drogira, pijana da ne zna gde je levo. Sve imam crno na belo - kaže Dušan, Tanjin još uvek zakoniti suprug, i otkriva gde su nastale sporne fotografije s kojima planira da izađe u javnost:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

 

- Pre haosa s decom viđali smo se u Novom Sadu. U hotelu koji sam iznajmljivao - to je zapravo bio stan na dan dan, tamo smo se drogirali i pili. Znate već koje su to droge. Ona najlepša što ulazi na nos, a to je kokain. U pitanju je hotel "Prezident", setiće se ona, da joj se osveži pamćenje. Šta mislite, šta će da se desi kad javnost vidi šta radi majka moja dva sina? Na čijoj strani će biti zakon? Ko je podoban roditelj? Sve ima svoje.

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i Draško Stanivuković

Nakon ovih brutalnih optužbi i javnih pretnji Dušan kaže da bi je on rado uništio, ali zbog sinova će ipak voditi računa koje će snimke i slike dati medijima, kako bi, koliko-toliko, zaštitio sinove.

- Znam ja kako i kad da reagujem. A tek kakve snimke imam, to ako izađe, ona je gotova. Naravno, pazim i ja jer, kakav sam otac ako moji sinovi to posle vide? Oni su već veliki, telefone ne ispuštaju iz ruku, neću da idem toliko daleko, ali ljut sam mnogo. Mogu i može mi se da radim šta god poželim jer za sve što kažem imam dokaze.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Tanja mi se danima ne javlja na telefon,

ne da ni sinovima da me čuju

 

Dušan kaže da se pre čuo sa sinovima redovno, ali otkako je glavna tema u medijima postala Tanja i Draško, ona mu se više ne javlja na telefon:

- Evo, danima zovem, ona mi se ne javlja. Ne treba meni ona nego moji sinovi. I njima je zabranila da mi se javljaju na telefon. Zvoni do kraja, po nekoliko puta dnevno ih zovem i ništa.

 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

Draško: Moram da istrpim pritisak javnosti

 

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković otkrio je šta mu najviše smeta kada mediji pišu o njemu i na svoj način objasnio da li je istina ono što se piše da je u vezi s pevačicom Tanjom Savić.

- Ono što je meni važno reći je da sam postao gradonačelnik Banjaluke isključivo radom i posvećenošću. Neko sam ko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali, isto tako, apsolutno bežim od žute štampe i takvih natpisa. To nije nešto na šta stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta spekulacija zaseni sve ono krupno što radimo i što smo postigli. Pritisak javnosti moram da istrpim - rekao je Draško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading