TANJA SAVIĆ JE SPONZORUŠA, KORISTILA JE KOKAIN: Dušan Jovančević otkrio JEZIVE detalje o pevačici, pa progovorio o PRETNJAMA upućene Drašku! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Jovančević odazvao se medijima i odgovorio na sva goruća pitanja kada je u pitanju njegov odnos sa pevačicom Tanjom Savić i njenim novim momkom Draškom Stanivukovićem.

TANJA SAVIĆ JE SPONZORUŠA, KORISTILA JE KOKAIN: Dušan Jovančević otkrio JEZIVE detalje o pevačici, pa progovorio o PRETNJAMA upućene Drašku! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

 

Zakoniti suprug pevačice Tanje Savić Dušan Jovančević oglasio se za medije, nakon celokupnog skandala zbog njene afere sa političarem Draškom Stanivukovićem. Naime, Dušan ne krije da je besan na Tanju, jer je u emisiji ,,Premijera" iznela niz tvrdnji o njegovom zlostavljanju.

Dušan se trenutno nalazi u Australiji, ali ga to nije sprečilo da se odazove na poziv medija i otkrije njegovu stranu priče. Naime, kako započinje besno Jovančević, pita se zbog čega je pevačica uopšte ušla u vezu sa njim, te tvrdi da je pevačica od njega želela samo korist. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić

 

- Šta je Tanja radila sa mnom 12 godina? Zašto se udala za mene? Zašto mi je rodila dva sina? Očigledno je želela samo korist. Da li taj njen zna da je Tanja volela da koristi kokain. Evo, sad ću da je podsetim šta smo radili u jednom hotelu u Novom Sadu. Tri noći smo tamo proveli za moj rođenan. Neka stavi ruku na srce i kaže da lažem. Ona može da laže, ali snimci ne lažu. To tek sledi da je bolje upoznate.

Dušan u nastavku svoje priče odgovara na pitanje da li i dalje voli Tanju, s ozbirom da njegovi postupci govore da i dalje pati za njom i da ne može da je zaboravi.

- Ne! Ja živim svoj život. Ja sam je imao kao i svi pre mene. Sad je on došao na red da je malo drnda.

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i Draško Stanivuković

 

Kao bomba odjeknula je vest da je Dušan zapretio Drašku, zbog čega je izbio neviđeni skandal u medijima. Na pitanje da li smatra da su se Tanja i Draško uplašili njegovih pretnji, Dušan ističe da je njegova supruga u toj izjavi ispala smešna.

- Nasmejala me je njenom izjavom. Bolje da ćuti. Majka dva sina. Nema obraz niti sram. Uvek je bila takva. Neka ona sa sobom rade šta hoće. Nema šta da se Draško plaši od mene. Ja i zlo neću učiniti. Oni će sami sebi. Ja ću samo istinu da pokažem svima. U Tanjinom slučaju napad je najbolja odbrana. Ja samo čekam pravi trenutak.

Dušan je potom šokirao izjavom o tome da je Tanja koristila opojne supstance, u ovoj slučaju kokain. Naime, prvo je prokomentarisao šta misli koliko dugo će ljubav Tanje i Draška trajati, a potom je istakao da ima dokaz za tvrdnje da je pevačica koristla kokain. 

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Dušan Jovančević

 

- Vreme će da pokaže. Da je pametan već bi joj dao nogu, dok je on ne dobije. Ona ne zna za ljubav samo na avnuter misli. Imam dokaz za to. Od kada smo se zabavljali do samog kraja. Slike i snimci ne lažu. Zanima me kada objavim ta kako će da se pravda. Dobro ona zna šta je sve imam o njoj, ako je pamćenje uopšte služi.

Na konstataciju da će snimci uništiti karijeru i obeležiti Tanju na vrlo ružan način u medijima, Dušan poručuje da ga to ne zanima. 

- Sama je kriva. Kako je sejala tako će i da joj nikne.

Kako je Draško političar na visokoj funkciji, mnogi su mišljenja da je Tanja namerno uplovila u vezu sa njim zbog koristi. Jovančević nije mogao da sakrije njegov bes tokom razgovora, pa je Tanju nazvao i sponzorušom.

- Ma, nek im je sa srećom. Sa tim čovekom je pokazala i meni potvrdila kakva je kao osoba. Zbog nje sam tek sad shvatio šta je prava ljubav i sta znači imati pravu ženu pored sebe. Na tome sam joj zahvalan. Otvirila mi je oči i osećam se bolje jer ona nije umela da mi pruži ljubav. Ona misli da se ljubav kupuje. Ona je sponzoruša i ništa drugo. Moram da kažem da me nikada nije ni volela. U to sam sad ubeđen. Žena koja voli nikada ne bi sebi ovo dozvolila. Šta je sve pričala o nama dok smo bili zajedno, a kako se sad ponaša. Žena koja voli svog muškarca ona gleda da ga brani i da zaštiti ali ona je sebična i samo misli o sebi. Nju zanima kako izgleda i to njeno pevanje. Nju brak, muž, deca nikad nisu ni zanimali. Sve ove godine što smo bili zajedno samo meni može da se zahvali što sam sve to držao na mestu da toliko traje - govori Dušan za Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivana

15.11.2021 15:40

Boze, kakav necovek, sramota od coveka....

Odgovori 24 6
Zana

16.11.2021 02:17

Sta reci na ovaj komentar? Narodna poslovica kaze : gde ima dima, ima i vatre.

Marinko

16.11.2021 06:18

I da je sve istina što tvrdi, treba zbog dece da stane na loptu i zbog sudskog spora za starateljstvo ako će ga voditi. Ovako sam sebe ukopava. Deca će ih prezreti oboje! Upropastiće život i psihu sopstvenoj deci.

miki

16.11.2021 09:09

Dusane,spasen si,da ima pravde deca bi bila kod tebe,ali i sam znas kakvi su zakoni u Srbiji,izdrzi jos malo i sinovi ce sami doci kod tebe jer niko ne moze da zameni oca

Odgovori 4 12