JELENA KARLEUŠA UHVAĆENA ISPRED PINK TELEVIZIJE: Pevačica se krišom provukla pored svih, procurio snimak koji će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša uhvaćena je ispred Pink televizije, u potpuno ležernom izdanju.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jelena Karleuša ispred Pinka

 

Pevačica i samoprozvana diva Jelena Karleuša uhvaćena je nedavno po kišnom danu u blizini televizije Pink. Poznato je da Karleuša i čelnici Pinka nisu u dobrim odnosima, a ona je sada odlučila da se besnim kolima nepropisno parkira ispred obližnje apoteka u okrugu ružičaste imperije. 

Jelenu niko nije mogao da prepozna, jer pored toga što je nosila zaštitnu masku za lice, bila je potpuno opušteno i ležerno obučena, kao da je samo istrčala iz kuće i sela u besna ,,kolica". 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jelena Karleuša bez šminke

 

Ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila je Jelenu u blizini Pinka i pratili su svaki njen korak. Ona je ušla u apoteku, zadržala se neko vreme, a potom sela u luksuzna kola i dala gas u pravcu Dedinja. 

Jelena je nedavno pazarila i novu nekretninu, za koju je izdvojila sa njenim suprugom Duškom Tošićem astronomsku cifru. Međutim, kako su je ekipa iz pomenute emisije uhvatili, ona se vratila na staru adresu. 

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jelena Karleuša šeta

 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading