SONJA LAZETIĆ ISPROZIVALA MAJU MARINKOVIĆ! Žena bivšeg fudbalera BRUTALNO udarila na zadrugarku: GLAVA JOJ JE KAO BALON! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.11.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je sinoć sve ostavila bez teksta kada se pojavila u Beloj kući, a kao i zadrugari i javnost je ostala šokirana njenim novim izgledom, pa je Sonja Lazetić brže bolje dala svoj komentar.

SONJA LAZETIĆ ISPROZIVALA MAJU MARINKOVIĆ! Žena bivšeg fudbalera BRUTALNO udarila na zadrugarku: GLAVA JOJ JE KAO BALON! (FOTO)

Foto: instagram.com/makilazetic/tv pink/printscreen

Maja Marinković sinoć je ušla u petu sezonu rijalitija ''Zadruga'', a njen ulazak su svi željno iščekivali, pre svega zbog nekadašnjih partnera Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša. Međutim, Maja je pažnju privukla pre svega svojim izgledom, novim ''sedmicama'', mačijim očima, te je zbog brojnih estetskih korekcija za mnoge bila i neprepoznatljiva.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković novi izgled

Mnogi su komentarisali njeno izdanje i fizički izgled, a nema nije ostala ni supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić.

- Maja otekla od hijalurona, glava joj je kao balon - napisala je Sonja i dodala:

- Živo me zanima ko joj je dr.

Republika

Foto: twitter.com/@MakiLazetic

Sonja Lazetić na Tviteru isprozivala Maju Marinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading