JOVANA JEREMIĆ OPLELA PO STARLETAMA: To su seljanke, nemam problem da sedim sa PROSITUTKAMA!

Autor:

Zabava

10.11.2021

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa tako iznosi svoja mišljenja o raznim aktuelnostima.

Republika

Foto: printscreen/TV Pink

Jovana Jeremić

Ona je sada komentarisala Soraju Vučelić i Anu Korać i otkrila šta zaista misli o njima.

- Ne znam kakav automobil je Ana kupila, ali ne sumnjam da je dobar jer ona ima dobar ukus, fino izgleda - rekla je na samom početku, pa dodala:

Republika

Foto: instagram.com

Ana Korać

 

- Nisam ja dobar sagovornik na temu starleta, jer jedino Soraju poštujem, jer ona ima nivo. S njom mogu da popijem kafu, a s drugima, nek se ne naljute, ne mogu - istakla je ona.

- Soraja je inteligentna i ume da se ponaša. Pile smo kafu jednom i ona je stvarno nivo. Nije seljanka kao druge, bez ljutnje. Kulturna je. Ja se, inače, ne družim s poznatim ličnostima i neće me niko videti da sedim s njima. Ja sam već rekla da nemam problem da sedim od k*rve, preko prostitutke, pa sve do šefa države.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić

 

- Sedela sam na kafi i s najvećim kriminalcima, i sa serijskim ubicama, ali se ne družim s njima. Sednem na te kafe samo kada mi neko od njih treba da bi došao da bude gost u Jutarnjem programu. Družim se samo s ljudima koji imaju dobru dušu. Ne treba mi novac od prijatelja, samo to da se cenimo međusobno i da stanemo jedno iza drugog kad je to potrebno - poručila je Jovana za Telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Normalac

10.11.2021 19:42

A sve bi dala kada bi ikako mogla da postane starleta-pravnica u halterima.

Odgovori 14 3
Nina

11.11.2021 07:07

Zasto bi ovoj bio problem da sedi sa seljankama. Seljanke koje su vredne, pametne, bistre, vode mnogo poslova itd., itd. A te o kojima prica su vulgarne prostakuse. A njoj nije problem da sedi sa prostitutkama a bio bi joj problem da sedi sa seljankama. Treba da zna da ona nije dorasla da sedi sa seljankama.

Odgovori 17 1
Milos

14.11.2021 14:36

Uhh.. Sedela i dovodila ciljano u emisije serijske ubice. Šizofreno

Pancovila

01.12.2021 20:39

Degenerik