Bikovićeva devojka briše prošlost sa društvenih mreža: Otkrivamo šta je "nestalo" sa njenog profila! (FOTO)

Autor: Marko Pantić

Zabava

08.11.2021

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je popularni glumac Miloš Biković nedavno predstavio novu devojku Ivanu Malić na premijeri filma "Južni vetar 2: Ubrzanje", ona s društvenih mreža uklanja sve čime bi mogla da zaintrigira javnost.

Republika

Foto: Republika.rs

Miloš Biković


Naime, mnogobrojni fanovi naše filmske zvezde koja, osim na domaćem terenu, veliku popularnost uživa i u Rusiji, primetili su oscilacije u ponašanju nove emotivne partnerke svog idola pre nego što se saznalo da su u vezi i nakon toga. 
 
- Tema njenih brojnih fotografija od avgusta do novembra je njena nova veza, tako da su obožavaoci Miloša Bikovića odavno počeli da primećuju da je glumac u društvu nove devojke Ivane Malić. Par se nije pratio na Istagramu, pored toga što se nije pojavljivao u javnosti. Očigledno, glumac je pokušao da sledi životni princip: da ne reklamira svoj lični život. Međutim, devojka se pridržava drugačije tačke gledišta jer na svaki mogući način je objavama naglašavala vezu s popularnim glumcem, tako što je Instagram nalog učinila javnim da bi što više ljudi moglo da prati njene objave sa raznoraznim asocijacijama na Bikovića. Tako je objavila masku sa inicijalima MB na zglobu, scene iz predstave sa učešćem zvezde, lokaciju sa snimanja, kornjaču, koja je bila junak ironične rezonantne publikacije na profilu Miloša Bikovića. Objave Malićeve obuhvatale su i Bikovićevu jaknu, kao i unutrašnjost njegovog stana. Još tada su mnogi fanovi imali komentare tipa: "Nažalost, za novu devojku Miloš je brend, a ne voljena osoba ako se ne poštuje privatnost i mišljenje glumca"
- otkriva za Republiku dobro upućeni izvor i nastavlja: 


- Ivana je toliko želela da vezu objavi da je čak postavila i fotografiju sa samim glumcem, na kojoj je njegov profil napola vidljiv, ali lako prepoznatljiv. 
 
Međutim, kada je šira javnost konačno saznala za nju, ona je povukla sve objave kojima je aludirala na to da je u vezi sa poznatim glumcem. Pa čak i sopstvene fotografije, one provokativnije, gde pozira u kupaćim kostimima u izazovnim pozama, uklonila je da ne bi bile dostupne javnosti. 
 
- Uklonila je više od 50 profilnih selfija u pripremi za aktivan društveni život - zaključuje izvor za Republiku.
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading