NIKADA TE NEĆU ZABORAVITI: Saša Matić se emotivnom porukom OPROSTIO od Marinka Rokvića! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Marinko Rokvić preminuo, ostavila je njegove kolege i prijatelje neutešnim, među kojima je i Saša Matić.

Republika

Foto:  

Saša Matić se oprostio od Marinka Rokvića

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas u 68.godini, nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam, međutim kako se kasnije saznalo, pevač je vodio bitku sa rakom pankreasa. Rokvić se nakon bolesti, povukao u medijsku ilegalu, a javnost je bila slabo informisano, kada je pevačevo zdravlje u pitanju.

Svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost danas je sve pogodila vest o njegovoj smrti, posebno njegove najbliže članove porodice, ali i dugogodišnje prijatelje i kolege sa javne scene, među njima je i Saša Matić.

Republika

Foto: instagram.com/sasamatic_official

Saša Matić se oprostio od Marinka Rokvića

- Dobri moj Marinko.. Pravih reči uvek zafali kada najviše trebaju, ti si bio sinonim za pravo pravo prijateljstvo. Od samog početka si stajao uz mene, uvek imao dobar savet i keca u rukavu kad treba. Nikad te neću zaboraviti. Putuj sa anđelima, dobri moj i pazi se. Porodici iskreno, najiskrenije saučešće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading