ŠABAN ŠAULIĆ JEO OSTATKE IZ KUHINJE! Kralj narodne muzike dobijao OTPATKE I HLADNE OBROKE!

Autor:

Zabava

10.11.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike, Šaban Šaulić, preminuo je tragično pre dve godine, a u svom poslednjem intervjuu sa osmehom na licu govorio je o turnejama širom Jugoslavije i životu sa suprugom Gocom.

Republika

Foto: instagram.com/sabansaulic_official

Šaban Šaulić preminuo je 2019.godine

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić tragično je preminuo pre dve godine, a njegova smrt potresla je javnost širom regiona. Uprkos velikoj popularnosti koju je imao, nije uvek kroz život prolazio lako i nije mu sve bilo ''med i mleko.''

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Šaban Šaulić o koncertima po Jugoslaviji

Naime, on je neposredno pred posednji koncert u Areni, bio gost emisije ''Balkanskom ulicom'' koju vodi Vesna Dedić, te joj otkrio detalje života iz vremena kada je sa kolegama putovao na višemesečne turneje po Jugoslaviji, ali i priznao da je neretko dobijao hladne večere i ostatke iz kuhinje.

– Posle svakog koncerta, koji je recimo bio u Bosni, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji, uvek ostavimo, rezervišemo neki hotel i čoveka koji će biti u kuhinji da bi nam dao večeru. Jel obično se desi… na moju žalost, ja sam uvek poslednji pevao, i uvek sam dobijao one otpatke, ili hladnu večeru. Zato što ja poslednji pevam… Do 22 časa radi kuhinja i oni meni poruče to, i ja šta ću, daj šta daš, ono hladno. A oni su ti koji su ranije pevali, i ranije otišli i jeli fino, ono toplo. Bilo je tako, kako je bilo… Uglavnom, lepo je bilo, znali smo da se družimo. – ispričao je svojvremeno Šaban Šaulić, u svom poslednjem intervjuu.

Republika

Foto: instagram.com/sabanofficial

Šaban Šaulić voleo je da prepričava anegdote sa turneja

Šaban je voleo da prepričava anegdote sa turneja, a naveo je i da su se na instiranje njegove supruge često selili, dok se konačni nisu skrasili.

– A za te situacije vezana je i jedna fantastična anegdota koju prepričavamo i dan-danas. Kada me je po povratku sa višednevnog puta u inostranstvo taksista na beogradskom aerodromu upitao kuda da vozi, zbunjeno sam rekao: Pojma nemam. Zaboravio sam gde je poslednji put moja Goca kupila kuću. Našalio sam se kako je ona verovatno u prethodnom životu bila arhitekta, jer voli da menja stanove i bavi se njihovim uređenjem. Nikada se nisam bunio zbog njenih izbora, jer sam gotovo dve trećine našeg zajedničkog života proveo radeći u raznim zemljama. Bilo mi je žao što svaki put sav teret oko selidbe i nadgledanja majstora pada na njena pleća. Sada, kada smo ostali sami u ovom stanu, čini mi se da ne bih mogao da zamislim drugačiji dom. U njemu se najlepše odmaram posle napornih koncerata. Ubeđen sam da ćemo se ovde zadržati do kraja života, jer je Goca zadovoljna i lokacijom i adaptacijom stana koja je trajala nekoliko meseci – ispričao je pre nekoliko godina Šaban Šaulić.

 

BONUS VIDEO: 

ILDA ŠAULIĆ PRISTIGLA NA PROSLAVU ROĐENJA LANE: Predobar osećaj za jednu baku, PREPONOSNA SAM!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading